blog placeholder

Frittata is het ideale picknickfood. Laat goed afkoelen, snijd in stukken en verpak in vetvrij papier! Bon appetit!

Frittata

Ingredienten

-1 doosje cherrytomaatjes, gehalveerd
-zout en peper
-5 eieren
-1 eetl room
-1/2 eetl boter
-100 G fetakaas, verkruimeld
-enkele takjes rucola of basilicum

1. Bestrooi de tomaatjes met zout en peper en laat even intrekken

2. Klop de eieren en room met een garde los. Strooi er wat zout over – niet t veel want de feta is vrij zout

3. Smelt de boter in een bakpan op laag vuur

4. Giet het eimengsel in de pan, en bestrooi met de feta. Verdeel de tomaatjes erover en laat op laag vuur gaar worden in ongeveer 30 minuten

5. Leg vlak voor het serveren de takjes rucola of basilicum op de frittata.

6. Haal voorzichtig uit de pan en verdeel in stukken.