blog placeholder

Ingrediënten:

  • 4 kipfilets
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 250 gram champignons
  • 150-200 gram geraspte kaas (1 zakje is voldoende)
  • Aardappel/rijst/etc. naar keuze

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180°. Bak ondertussen de kipfilets in een koekenpan met wat olie tot deze gaar zijn. Pas op dat ze niet ‘droog’ worden (je kunt ze ook wat minder lang bakken, ze moeten nog de oven in waar ze uiteindelijk wel gaar worden). Snij de courgette, paprika en champignons fijn.

Leg de kipfilets in een ovenschotel (met wat olie) en verdeel de fijngesneden groenten over de filets (erop en eromheen). Strooi daar een zakje geraspte kaas over en schuif de schotel in de oven. Als je de kip al voldoende had gebakken in een koekenpan, dan is je gerecht klaar als de kaas is gesmolten. Was de kip nog niet helemaal gaar, wacht dan iets langer.

Serveren met gekookte aardappels, krieltjes of rijst (wat je lekker vindt).