blog placeholder

Goedkoop stoned met Heinz tomatenketchup

Ik maak de laatste tijd zondag middag op eenvoudige wijze een heerlijke tomatensoep. Dit doe ik door 1 deel Heinz tomatenketchup* en 4 delen kokend water in een mok te doen en daarbij een snufje Aromat poeder en gedroogde bieslook snippers toe te voegen en het geheel vervolgens een seconde of 10 goed te roeren. Ik neem hiervan meestal binnen een half uur twee mokken van een halve liter. Wat mij vervolgens opvalt is dat ik daarna enorm slaperig wordt en daarbij hele korte dagdromen krijg.

*Heinz tomatenketchup bestaat volgens opgave uit de volgende ingrediënten:
148 gram tomaat per 100 gram, 22,8 % gewone suiker, glucosestroop (uit zetmeel, glucosestroop levert een hoog gehalte aan glucose dat ook wel druivensuiker wordt genoemd en is minder zoet dan suiker), natuurlijke azijn, 1,8 % zout en specerijen (welke specerijen er worden gebruikt is geheim, maar de specerijen worden voorgeschreven door Heinz Pittsburgh USA). Het meest gezonde bestanddeel van Heinz tomatenketchup zijn de uit de gekookte** tomaten afkomstige lycopenen waarvan bewezen is dat ze helpen tegen verbranding door de zon en mogelijk zelfs een preventieve werking hebben tegen kanker en dan vooral protstaatkanker.

**Lycopeen wordt pas opgenomen door de mens als de tomaat verhit is. Lycopeen zit namelijk in de celwand die mensen niet goed verteren. N.B. Lycopeen heeft een E-nummer namelijk E160d. Als op een etiket staat dat er E160d in zit betekend dit dat er het rood van een tomaat in zit.

Kun je goedkoop stoned worden van tomatenketchup?
Dat je goedkoop stoned kunt worden van bepaalde soorten wilde sla en bepaalde soorten wilde paddenstoelen is algemeen bekend maar kun je ook goedkoop stoned worden van Heinz tomatenketchup? Ik heb hiervoor opgezocht wat stoned is en de definitie die ik hiervoor vond was: Als je stoned bent ben je zo relaxed en kalm dat je zelfs de moeite eigenlijk niet wilt nemen om naar het toilet te gaan minder spraakzaam bent en vaak op enkele dingen gefocust. Als je stoned bent kun moeite hebben met het volgen van een gesprek en nog meer moeite met het deelnemen aan een gesprek. Als je stoned bent vind je alles wel best zo, Als je stoned bent kunnen je gedachten wel een redelijk actieve reis maken, maar lichamelijk ben je passief. Je kunt dus vaststellen dat als je twee mokken van een halve liter met een 20% Heinz tomatenketchup oplossing drinkt en vervolgens daarna enorm slaperig wordt en korte dagdromen krijgt je goedkoop stoned bent geworden.