Chocoladeglazuur kan een taart helemaal af maken maar het smaakt ook lekker op bijvoorbeeld cake. Je hebt een chocoladeglazuur binnen 10 minuten gemaakt, maar de taart ziet er direct mooier uit, smaakt beter, en het ziet eruit alsof je er veel meer moeite voor hebt gedaan. Lees snel verder om er achter te komen hoe ook jij binnen 10 minuten een heerlijke chocoladeglazuur kunt maken!
Ingrediënten
- 125 g pure of melkchocolade
- 100 g poedersuiker
- 60 g boter
- 3 eetlepels koud water
Bereidingswijze
- Breek de chocolade in stukjes.
- Doe de chocolade in een kom.
- Zet deze op een pan met heet water.
- Laat de chocolade smelten.
- Zeef de poedersuiker.
- Roer deze nu door de gesmolten chocolade.
- Roer de boter in een kom tot deze zacht wordt.
- Meng dit door het chocolademengsel.
- Roer hierna het koude water door het glazuur.
- Verwerk het glazuur voordat deze koud wordt.