Uiteraard heb je een beslag gemaakt. Heb je dat nog niet gedaan kijk dan op deze link
http://artikelen.foobie.nl/eten-drinken/simpel-pannenkoeken-recept/
Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.
Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.
Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.
Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.
Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.
Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.
Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.
Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.
Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.
Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.
Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.
Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.
Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.
Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.
Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.
Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.