blog placeholder

Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe vriendin en ze is sinds vorige week bij mij komen wonen. We zijn in niet alleen in mijn huis gaan wonen omdat het vele malen groter is dan het appartement waar zij in woonde maar ook omdat het momenteel bijna onverkoopbaar is. Sinds de crisis op de woningmarkt valt het niet mee om een huis van boven een miljoen voor een goede prijs te verkopen.  Gelukkig huurde zij haar appartement dus kon ze gewoon de huur opzeggen.

Koffieverslaving:

Ik drink zelf al mijn hele leven thee maar mijn eerste vriendin was verslaafd aan koffie en dan met name aan espresso. De oorzaak van haar koffieverslaving lag aan haar werkomgeving. Ze werkte namelijk in een koffiebar. Ze hield al van koffie toen ze daar ging werken en omdat ze tijdens haar werk gratis koffie mocht drinken raakte ze volledig verslaafd.

Het mooiste espresso apparaat

Inbouw espressomachine:

Ik had in eerste instantie weinig erg in de koffieverslaving van mijn toenmalige vriendin want ik was ongeveer 12 uur per dag bezig met het opbouwen van mijn eigen zaak. Toen zij dan ook graag een inbouw espressomachine in onze toenmalige keuken wilde laten maken vond ik dat prima. Ik had echter geen tijd om me daar mee bezig te houden dus heeft zij dat samen met haar vriendin geregeld.

Het mooiste espresso apparaat

Scheiding door koffieverslaving:
Uiteindelijk werd de koffieverslaving van mijn eerste vriendin zo erg dat ik er erg in kreeg en er wat van zei. Zij ontkende haar verslaving in alle toonaarden. Ik heb toen hemel en aarde bewogen om haar van haar verslaving af te helpen maar zonder succes. Uiteindelijk is haar verslaving de reden geworden voor onze breuk. Ik ben toen bij haar weggegaan en heb een ander huis voor mezelf gekocht.

Het mooiste espresso apparaat

Het mooiste espresso apparaat:
In mijn nieuwe huis heb ik sindsdien alleen een espressoapparaat voor mijn gasten. Toen mijn huidige vriendin echter bij mijn introk nam zij haar eigen espressoapparaat mee. Dit is een oerlelijk blauw geval wat totaal niet staat in mijn stijlvolle witte keuken. Mijn vriendin vindt het echter het mooiste espressoapparaat wat er bestaat. Ik vind echter mijn eigen espressoapparaat het mooiste. Daarom hebben we ze allebei maar laten staan.