Wil je een salade maken bij een visgerecht? Deze salade is zo klaar en overheerlijk!
Benodigdheden voor 4 personen:
400 gram eikenbladsla
1 rode ui
1 blikje tonijn
1 blikje ansjovis
1 bolletje mozzarella
1 zakje pijnboompitten
4 gedroogde tomaten
olijfolie en azijn
zout en peper
gedroogde basilicum
Bereidingswijze:
Was de eikenbladsla en doe deze in een schaal. Snijdt de rode ui op ringen. Snijdt vervolgens de mozzarella, de ansjovis, de zongedroogde tomaten en de tonijn op kleine stukjes en voeg deze toe aan de sla. Meng in een beker 3 eetlepels olijfolie, 1 theelepel azijn, een mespuntje zout, een snufje peper en twee theelepels gedroogde basilicum. Meng deze dressing door de salade en maak de salade af door er een handje vol pijnboompitten doorheen te scheppen.
Eet smakelijk!