blog placeholder

Als het lente wordt krijg ik alweer zin in heerlijke zomerse gerechten. Zelf vind ik deze maaltijdsalade lekker fris en ook mijn vriend vind het erg lekker. Als je één van de ingrediënten trouwens minder lekker vindt, kun je die weglaten en eventueel zelf iets anders toevoegen.

Ingrediënten
4 appels (of peren)
druiven (rode is lekker)
4 eetlepels walnoten
150 gr bleekselderij
150 gr sla
200 gr gorgonzola
2 eetlepels olijfolie
beetje citroensap
300 gr pasta

Recept
Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de appels (of peren), de bleekselderij en de sla. Maak ook de gorgonzola in blokjes en zorg dat de walnoten gehalveerd worden. 

Als de pasta gaar is, meng je deze met de groentes, de appels en de druiven. Maak dit aan met twee eetlepels olijfolie en een beetje citroensap.

Serveer de salade met walnoten en gorgonzola.

Deze maaltijd is nog lekkerder als je hem buiten kunt opeten!