blog placeholder

Het was al weer een heel tijdje geleden dat ik in Safaripark de Beekse Bergen was geweest. Toen ik deze week dan ook in Hilvarenbeek moest zijn voor mijn werk besloot ik om mijn fiets mee te nemen en als ik op tijd klaar was bij de schapenboer, weer eens een kijkje te nemen in Safaripark de Beekse Bergen.

Gratis Shoarma in de Beekse Bergen

Het beste krachtvoer voor lammetjes:

Ik heb vorig jaar na jaren van experimenteren een super goed krachtvoer voor lammetjes ontwikkeld. In december vorig jaar heb ik met Mervo Products Speciale Diervoeders B.V. een samenwerkingsverband gesloten om mijn krachtvoer door hen te laten produceren en samen op de markt te brengen. Door hun grote netwerk begint de verkoop nu de eerste lammetjes weer komen al lekker te lopen.

Gratis Shoarma in de Beekse Bergen

Lambpowers®:
Ik heb de merknaam van mijn super krachtvoer voor lammetjes, Lambpowers® afgeleid van de Engelse term voor krachtvoer, Empowers en het Engelse woord voor lammetje, lamb. Je spreekt het daarom ook uit als “Lembpowers”. De naam alleen al straalt heel veel kracht uit, een groot voordeel bij het aan de man brengen van mijn super krachtvoer.

Gratis Shoarma in de Beekse Bergen

Power lamb:
De boer in Hilvarenbeek is één van mijn eerste klanten en ik kreeg zo’n enthousiaste e-mail van hem, met foto’s van lammetjes die reusachtige sprongen maken, dat ik besloot om bij hem langs te gaan. Ik heb hem eerst gebeld want ik wilde, om de reden die ik aan het begin van mijn artikel heb genoemd, ’s morgens al om 7 uur bij hem zijn om zijn lammetjes te bekijken en eventueel de dosering van mijn super krachtvoer aan te passen.

Gratis Shoarma in de Beekse Bergen

Super fitte lammetjes:
Toen ik ’s morgens vroeg bij de boer het erf op reed lagen de volwassen schapen nog lekker te slapen. Alle lammetjes renden en sprongen echter al door de wei, over hun moeder en over de strobalen. Toen de boer mij zag kwam hij meteen enthousiast naar me toegelopen. Goedemorgen Dik, hoe gaat het met jou?, zei hij. Prima,  zei ik, en met jou? Kan niet beter, zei hij. En met mijn lammetjes nog beter, jouw krachtvoer is echt geweldig” zei hij. We bekeken alle lammetjes één voor één en om een uur of 10 konden we concluderen dat ze het echt allemaal supergoed deden. Er hoefde dus niets aangepast te worden en tevreden nam ik afscheid.

Gratis Shoarma in de Beekse Bergen

Gratis naar safaripark de beekse BERGEN:
Ik reed mijn bestelauto tot op een kilometertje van de achteringang van Safaripark de Beekse Bergen en haalde mijn fiets uit de achterbak. Zoals je kunt lezen in mijn artikel fietste ik gratis naar binnen en liep via het binnendoor padje naar het safaripark.

Gratis Shoarma in de Beekse Bergen

Bokkie springen in safaripark de beekse bergen:
Het was nog heerlijk rustig in het park en omdat het nog zo lekker koel was waren de leeuwen ook nog actief. Ik wandelde langs de leeuwen toen ik opeens een lammetje met een grote sprong over een leeuwin zag springen. Hij rende vervolgens met een rotgang weer door en rende met een grote boog weer richting de leeuwin. Dit herhaalde hij keer op keer en ik pakte mijn smartphone om er foto’s van te maken. Het lukte me uiteindelijk na vijf pogingen om het lammetje precies te fotograferen op het moment dat hij over de leeuwin sprong.

Gratis shoarma in safaripark de beekse bergen:
Ik wiste alle mislukte foto’s en toen ik vervolgens weer opkeek liep de leeuwin met het lammetje in haar bek. Ik vond het wel een beetje zielig maar ik ben het maar niet gaan helpen. Met een beetje schuldgevoel maakte ik de laatste foto. Misschien kan ik hem nog verkopen aan het Safaripark voor bijvoorbeeld een reclamestunt met de titel “Gratis shoarma in Safaripark de Beekse Bergen”.