Een variatie op braadworst. Heerlijk voor barbeque of grill eenvoudig te bereiden. Met een verrassende smaak van de mosterd en peterselie
Gevulde Braadworst
Ingrediënten:
4 stuks braadworst
1 bosje bieslook
1 theelepel mosterd
2 plakken kaas
4 dunne plakken ontbijtspek
Bereiding:
Breng water aan de kook prik de braadworsten op diverse plaatsen lichtjes in.
Als het water kkokt doof het vuur en voeg de braadworst aan het water toe. En laten deze gedurende 5 minuten lichtjes garen.
Was ondertussen de bieslook en hak deze fijn.
Haal n a 5 minuten de worsten uit het water en laat ze goed uitlekken.
Dep ze droog en snij ze in de lengte open. (Let op niet doormidden snijden). Bestrijk de snijvlakken met mosterd strooi er vervolgens de bieslook over en leg in elke braadworst een plak kaas.
Vouw de braadworst dicht en omwikkel met de plakjes spek. zet de spek vast met een houten prikker.
Grill vervolgens de braadworst gedurende 5 minuten en wel regelmatig keren.