blog placeholder

“Sex on the Beach” is verreweg de bekendste cocktail die in alle toeristenplaatsen waar ook ter wereld verkrijgbaar is. Lees hier hoe je zelf de lekkerste cocktail “Sex on the Beach” kunt maken.

Eenvoudig recept voor de lekkerste cocktail “sex on the beach”

Sex on the beach

Cocktail:

Een cocktail is een mengsel van dranken en sappen al dan niet voorzien van alcohol, ijsblokjes, vers fruit of honing. De meest gebruikte dranken voor het maken van een cocktail zijn; amaretto, apricot, bourbon,  brandy, cachaça, citroensap, Cointreau, curaçao, gin, grenadine, Pisang Ambon, rum,  sinaasappelsap en sodawater.

Cocktail top tien:

Ieder jaar stellen we in onze cocktailbar de top tien van de meest verkochte cocktails vast. Dit jaar waren dat de cocktail Black Russian, de cocktail Cosmopolitan, de cocktail Daiquiri, de cocktail Harvey Wallbanger, de cocktail Margarita, de cocktail  Mojito, de cocktail Pina Colada, de cocktail  Sex on the Beach, de cocktail Singapore sling en de cocktail Tequila sunrise.

Sex on the beach

Lekkerste cocktail van het jaar verkiezing:

Omdat smaken verschillen houden we ieder jaar de “Cocktail van het jaar” verkiezing. Deze verkiezing wordt op een hele serieuze manier georganiseerd. Voor de beoordeling van de cocktails worden 100 willekeurige personen aangewezen die een blinddoek voor krijgen. Ze moeten vervolgens van iedere cocktail één slok nemen en een beoordeling geven van 0 tot 10. Na iedere slok van een cocktail moeten ze hun mond spoelen met lauw water om de smaakpapillen te neutraliseren en actief te houden. Al deze beoordelingen worden opgeteld en de cocktail met de meeste punten verdient de titel “Cocktail van het jaar”. Dit jaar viel de eer te beurt aan de cocktail met de zomerse naam “Sex on the Beach”.

Sex on the beach

Eenvoudig recept voor de lekkerste cocktail “Sex on the Beach”:

De inmens populaire cocktail “Sex on the Beach” is heel eenvoudig te maken. Hier volgt het recept en de bereidingswijze voor de perfecte “Sex on the Beach” cocktail. Het enige echte “Sex on the Beach” cocktail recept! Je hebt de volgende ingrediënten nodig; 30 ml Wodka, 30 ml Perziklikeur, 70 ml Jus D’Orange en 50 ml Cranberry Sap. De bereiding is als volgt; Doe de Wodka, Perziklikeur, Jus D’orange en Cranberry sap in een Boston Shaker. Voeg hier 6 ijsklontjes aan toe. Schud alle ingrediënten goed. De cocktail wordt geserveerd in cocktail glas gegarneerd met een partje sinaasappel op de rand van het glas en een cocktailkers in het glas.