blog placeholder

In mijn vrije tijd maak ik veel Italiaanse gerechten.

Hieronder staat een heerlijk recept van een Italiaanse asperge-witlofsalade  (Insalata di aspargagi con cicoria)
Binnen 3 stappen heeft u al een heerlijk gerecht op tafel staan
Bon appetit!

Benodigheden:

500 g schoongemaakte groene asperges
3 eetl olijfolie extra vierge
2 struikjes witlof in reepjes
2 eetl parmezaanse kaas geraspt
100 g parmaham in reepjes
50 g roomboter
2 eetl balsamicoazijn

1. Bestrijk de asperges met 2 eetlepels van de olie en rooster in een hete grillpan beetgaar in 6-7 minuten

2. Smelt de boter, roer de parmezaanse kaas en balsamicoazijn erdoorheen en blijf roeren tot de kaas gesmolten is.

3. Verdeel de witlof, asperges en ham over 4 borden en schep de saus erover.