blog placeholder

De kerst komt er weer aan en velen van ons zullen de keuken in duiken om het diner nog lekkerder te maken dan vorig jaar. Hier een heerlijk recept voor het nagerecht wat erg makkelijk te maken is! 

Ingredienten:

+ Aardbeien (grote)

+ Slagroom

+ Hagelslag

 

Bereiding:

1. Snijd de groene blaadjes uit de aardbei en zorg ervoor dat de aardbei gelijk staat, dit wordt het lijf van de kerstman. 

2. Snijd het puntje van de aardbei af, dit wordt de hoed. 

3. Plaats een grote klodder slagroom op het aardbeienlijf en zet het aardbeienhoedje erop.

4. Plaats vervolgens een klein toefje slagroom bovenop de hoed om een pom pom te maken. 

5. Druk voorzichtig 2 hagelslagjes in het slagroomgezicht, dit zijn de ogen.

6. Doe met een tandenstoker 2 kleine dotjes slagroom op het aardbeienlijf, dit zijn de knopen. 

Je aardbeienkerstmannetjes zijn klaar! Maak ze niet te lang van tevoren, anders zakt de slagroom uit. Eet smakelijk!