blog placeholder

Heeft u huisdieren die heel erg speels zijn. En bent u het zat om telkens maar met een touwtje door de woonkamer te lopen of met een bal te gooien. Katten en honden zijn hier dol op, maar de baasjes hebben hier niet altijd zin in of hebbener gewoon geen tijd voor. Herkent u zichzelf hierin? Dan is dit misschien de oplossing. Een bal en een applicatie en u kunt heerlijk relaxt vanuit een stoel of vanaf de bank uw huisdier helemaal tevreden houden terwijl u zelf hier geen moeite voor hoeft te doen! De ‘Sphero Ball’ is een elektronische bal die wordt bestuurd door middel van een applicatie op uw eigen  Iphone, Ipad of andere android. Maar wat is deze ‘Sphero Ball’ eigenlijk?

Sphero Ball

De ‘Sphero ball’ is een elektronische ball wat je kan besturen met je mobiele telefoon of ipad. Op het scherm van je iphone komt een besturingsscherm waarmee je door middel van touch de bal kan laten bewegen. De bal die bij dit besturingsscherm hoort, zal reageren op de bewegingen die de bal ontvangt door middel van bluetooth waarmee de applicatie en de bal in contact staan. De bal is klein en makkelijk mee te nemen en past precies in een volwassen hand. Het is daarbij groot genoeg om de bal over de grond te laten rollen in een woonkamer. En de bal is ook weer zo klein dat het makkelijk in de zak past van je jas of vest. In de applicatie zit ook nog een zo geheten ‘boost mode’ waarmee je de bal net een kleine boost kan geven. Dit houdt in dat de bal net een stukje meer vaart krijgt zodat het over een verhoging kan gaan of snel ergens  eerder bij kan zijn. Het voordeel van de sphero ball is dat de bal geen gebruik maakt van een batterij. Er zit een oplader bij waar de bal precies in past. Hiermee wordt simpel en makkelijk de bal opgeladen. Een leuke toevoeging aan de bal is dat je  het via de applicatie nog een leuk kleurtje kan geven. Zo is het ook nog te gebruiken in het donker en geeft het net een  extra leuk tintje in plaats van alleen het saaie wit!

Wat is het doel van de Sphero Ball?
Het doel van de ‘Sphero ball’ is plezier voor de gebruiker. Het gebruik is heel breed. Er zijn al verschillende spelletjes op beschikbaar die je individueel kan spelen of door middel van een multiplayer online tegen elkaar kan spelen. Denk  hierbij aan spelletjes als golf. Verder kan je de bal ook gebruiken als je huisdieren bezit. Katten en ook honden zijn dol  op ballen en zullen uren lang achter de sphero bal aan rennen. Terwijl de gebruiker gewoon de bal kan besturen vanaf de bank of een stoel. Dus ook na een lange dag werk of studie kunt u de huisdieren vermaken door middel van dit speeltje Daarbij heb je ook geen vervelende dingen meer zoals dat de bal onder de bank terecht komt. Jij hebt de volledige controle  over de bal en kan zelfs door middel van de boost knop net even een tikje harder gaan dan je huisdier.

De ‘Sphero Ball’ is op dit moment nog niet verkrijgbaar maar kan wel worden besteld. De Sphero Ball zal in het 4e kwartaal in 2011 beschikbaar komen, De kosten van deze bal is nu vastgesteld op $129,99. Hierbij heb je dan de bal, de oplader en gratis spelletjes en applicaties die beschikbaar komen op Itunes App Store of andere Android winkels. Het is wel geld, maar aan de andere kant is de ‘Sphero Ball’ nog volledig in ontwikkeling en zullen er naar alle waarschijnlijkheid veel spelletjes en applicaties beschikbaar op komen. En bedenk hoe blij uw huisdier zult zijn met hun nieuwe speeltje!