blog placeholder

De Senseo is een erg populair koffiezetapparaat. Veel mensen in nederland hebben er dan ook 1. Lees in dit artikel wat je allemaal met deze senseo kunt..

40 seconde is alles dat nodig is om een heerlijk romig kopje koffie te zetten met een Senseo apparaat. Doordat er veel verschillende smaken koffiepads bestaan, is er altijd wel een smaak die jij lekker vind. Als je wilt, kun je zelfs chocolademelk zetten met het senseo apparaat. Een machine als deze hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Geen honderden euro’s uitgeven dus. Je kunt lekker goedkoop genieten van een heerlijk kopje koffie..

 De Koffiepad

Met de Senseo koffiepads is koffie zetten nog nooit zo eenvoudig geweest. De klep bovenop het apparaat open je met een handomdraai. Je kunt vervolgens jouw favoriete smaak koffiepad in de machine stoppen. Zorg vervolgens dat er voldoende water in de machine zit. Met een druk op de knop wordt jouw kopje koffie klaargemaakt. Je kunt kiezen of je 1 of 2 kopjes koffie wilt zetten. Dit kan erg handig zijn als je samen met iemand een bakje wilt drinken. De koffie heeft een klein crème laagje bovenop zitten. Dit zorgt ervoor dat de koffie nog beter smaakt. Als je klaar bent met het zetten van de koffie dan verwijder je de gebruikte koffiepad, en de machine is weer klaar voor een nieuwe kop!

 Stroom Gebruik

Het stroom verbruik van het apparaat valt ook enorm mee. Doordat de machine zo kort bezig is met het zetten van een kopje koffie, verbruikt deze ook veel minder stroom. Goed voor het milieu dus. Daarnaast bespaar je hier op jaarbasis toch al snel een paar tientjes mee. Toch mooi meegenomen, of niet soms? Ook schakelt de machine zichzelf automatisch uit. Als er even geen koffie gezet is, dan wordt de stroom uitgeschakeld. Hier hoeft je dus ook niet meer naar om te kijken. Ook is schoonmaken een fluitje van een cent. Alle onderdelen kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Deze kun je vervolgens afspoelen met warm water, of in de vaatwasser stoppen. Erg gemakkelijk om de Senseo schoon te houden dus!

 Voldoende Koffie Zetten

Als de waterbak volledig gevuld is, kun je gemakkelijk 8 bakjes koffie zetten. Meer dan genoeg dus om de dag mee door te komen. Als het water er langer dan een dag inzit, is het verstandig om dit te verversen. Er kunnen namelijk bacteriën in het water komen, en die wil je natuurlijk niet in je heerlijke kop koffie hebben. Voor kleine ondernemers is de Senseo ook erg geschikt. Op grote kantoren zijn vaak enorme koffiemachines aanwezig. Die kosten erg veel geld en onderhoud. Met een Senseo is dit niet aan de orde. Er kan goedkoop koffie gezet worden voor de ondernemer en zijn eventuele werknemers.  

Niet Duur In Aanschaf

Een senseo hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende soorten Senseo machines beschikbaar. Met sommige kun je alleen “normale” koffie zetten. Anderen zijn er om bijvoorbeeld cappuccino mee te zetten. Vanaf ongeveer €50 heb je al een senseo aanbieding in huis. Je hebt dan het meest simpele model. Inmiddels zijn er ook strakke design Senseo’s gekomen, die niet misstaan in een moderne keuken.