blog placeholder

Hema-smartphone-h3
Ik was al een paar maanden op zoek naar een stijlvolle en gebruiksvriendelijke smartphone voor een zeer scherpe prijs met een 4.5 inch qHD scherm (136 mm x 66 mm) die lekker in de hand ligt en beschikt over goede technische specificaties waarmee ik door middel van dual sim technologie zowel privé als zakelijk kan bellen met voldoende intern geheugen dat je eventueel nog kan uitbreiden met 64 GB met een micro SD geheugenkaart.

Waarom een smartphone met een 4.5 inch qHD scherm?
Ik had alle tijd want mijn goedkope kleine Wolfgang smartphone deed en doet het nog. Ik liep echter tegen steeds meer beperkingen aan omdat hij een te klein intern geheugen heeft. Vooral mijn Whatsapp applicatie bleek steeds meer data te genereren, dit komt doordat steeds meer Whatsapp berichten niet alleen foto’s maar ook steeds meer video’s bevatten en die zijn nu eenmaal heel veel Mb. Ik moest dus iedere week wel een keer mijn Whatsapp gegevens wissen en me opnieuw aanmelden zonder mijn berichten te herstellen. Dit had wel als voordeel dat ik op een gegeven moment i.p.v. nog 2 maanden zomaar opeens weer een heel jaar gratis Whatsapp kreeg. De reden dat ik toch op zoek ging naar een stijlvolle en gebruiksvriendelijke smartphone met een 4.5 inch qHD scherm was dat mijn ogen minder werden.

Blackview Crown  smartPhone:
Na een maandje regelmatig zoeken op Marktplaats vond ik een Blackview Crown  smartphone met een 4.4 inch touch screen voor een redelijke vraagprijs. Aangezien het een gebruikte smartphone betrof die alleen in Amerika wordt verkocht voor $ 144,- (€ 128,-) heb ik daar een bod op gedaan van € 60,-  maar daar ging de verkoper niet mee akkoord.

Hema H3 smartPhone:
Vorige week had ik wel succes op Marktplaats. Iemand bood een nieuwe Hema H3 smartPhone (staat voor € 104,- te koop op de Hema website) aan en had daarbij als minimum prijs € 85,- aangegeven. Ik zag dat de Hema H3 smartPhone er al drie weken op stond zonder dat er op geboden was dus stuurde haar via de e-mailfunctie van Marktplaats het volgende bericht: Hoi Madeleine, ik ben wel geïnteresseerd in je H3 smartphone maar alleen als je de aankoopbon erbij hebt.(dit omdat ik zeker wil weten dat hij niet gestolen is) Gezien de recenties, zie: http://www.consumentenbond.nl/mobiele-telefoon/hema-h3-h5-review

Hema H3 en H5: review
Conclusie: De Hema H3 is een typisce budgettoestel: relatief goedkoop gezien het schermformaat (een middelgroot scherm), maar met wat karig geheugen, zeker in de H3. De H3 schiet matige foto’s en ronduit beroerde video’s, denk ik dat € 60,- een reële prijs is voor een tweedehands HEMA smartphone. Als je daar mee akkoord gaat kan ik hem direct op komen halen.

M.vr.gr. Dik Laan

Ik kreeg het volgende antwoord:
Hallo dik, hij is van mijn moeder, die heeft m gewonnen. Volgens mij heeft ze de brief daarvan er nog bij. Er zit garantie op, dus dat is helemaal in orde. Gr. Madeleine.

Ik heb de Hema H3 smartPhone de volgende dag voor € 60,- opgehaald. Hij zat nog ingeseald in de verpakking met de brief van de postcodeloterij erbij.

Hoe kan ook jij, legaal, aan een Hema H3 smartPhone met 4.5 inch qHD scherm komen voor maar € 60,-? Dat kan door contact op te nemen met een van de winnaars van een Hema H3 smartPhone, hun naam en adres kun je vinden op  http://www.postcodeloterij.nl/uitslagen/overige-uitslagen/winnaarshemakassakans.htm of je kunt ook op Marktplaats kijken en bijvoorbeeld “wijsneus” net als ik een bod doen van € 60,- 

advertentie HEMA H3 Smartphone