blog placeholder

Het werkt als volgt: Koop bij de kassa voor €9,95 euro het Deka Mobiel starterpakket bestaande uit 3 Barcode kaartjes, 10 euro beltegoed en je mobiele telefoon nummer. U, of één van uw familieleden of vrienden heeft vast wel een “oude” mobiele telefoon. Als u er zelf geen één heeft laat uw kind dan rondvragen in de familie- en vriendenkring. Iedereen zegt namelijk hel snel ja tegen een kind. N.B. Tegenwoordig is een telefoon al oud als hij 2 jaar oud is maar technisch zijn deze nog perfect. 

gratis mobiel bellen

Test eerst of je toestel een simlock heeft. Plaats een andere simkaart in je toestel. Kun je hiermee bellen, dan zit er geen simlock op je toestel en heb je geen unlockcode nodig.

gratis mobiel bellen

Werkt het niet dan zit er een simlock op. Je kunt dit gratis unlocken. Ga naar de website van de provider van de mobiele telefoon. Zoek de tab simlockvrij maken. Daar kun je formulier invullen. zij sturen je de unlockcode dan per e-mail toe met een link naar informatie over het invoeren van de unlockcode op jouw toestel.

Is het toestel nog geen jaar oud dan kun je naar bijvoorbeeld www.sim-lock-vrij.nl gaan, daar kun je hem voor € 2,95 simlockvrij laten maken.

Gratis mobiel bellen doe je zo:
Bij de Deka Mobiel krijg je 3 barcode kaartjes, maak hier met een scanner 300dpi Hoge resolutie scans van. Zet er  met een fotobewerkingsprgramma een aantal op een vel. Print deze uit op fotopapier. Knip ze uit en plak ze op een stukje hardplastic. Plastificeer ze door er een aantal laagjes plakband omheen te doen. Maak er een gaatje in zodat ze aan een sleutelbos kunnen hangen.

Laat je kind aan je familie en vrienden vragen of ze een barcode kaartje aan hun sleutelbos willen doen. Ze moeten goed uitleggen dat deze voor het afrekenen bij de kassa gescand moet worden. Nu komt er bij elke 15 euro aan boodschappen automatisch 1 belminuut bij op het gratis beltegoed van uw kind. Voor mijn zoon hebben nu 13 mensen zo’n barcodekaartje en hij belt daardoor gratis.

Iedere week zijn er een aantal artikelen waar je extra belminuten bij krijgt.

Ieder jaar is er ook een maand lang een kassa actie waarbij de klanten actie stickers krijgen voor gratis boodschappen en gratis belminuten. Omdat bijna niemand een Deka Mobiel abonnement heeft krijgt mijn zoon dan heel veel gratis beltegoed van iedereen. Dit loopt op tot ongeveer 100 euro!

Bovendien is DekaMobiel één van de goekoopste mobiele aanbieders.

Al met al een leuke manier voor kinderen om gratis mobiel te bellen.