blog placeholder

Als je wilt weten wat de nieuwe Samsung Galaxy S4 allemaal kan, lees dan dit artikel. Op 14 Maart zal het wachten voor de Samsung fans in Amerika afgelopen zijn. De telefoon zal op die datum namelijk worden geintroduceerd aan de pers en in de winkels komen te liggen. Kom er nu achter of de telefoon iets voor jou is..

Over een paar weken vanaf nu komt de nieuwe Samsung Galaxy S4 uit. Op 14 maart zal het toestel worden geïntroduceerd aan de pers in Amerika. De voorgaande modellen van de fabrikant waren natuurlijk ook al een groot succes onder smartphone gebruikers. Als eerste was daar de Galaxy S welke de concurrentiestrijd met de Iphone 3 aan ging. Het was overigens de eerste telefoon die er ook daadwerkelijk in slaagde om deze strijd te winnen. Andere fabrikanten was dit helaas niet gelukt. Na deze succesvolle strijd kwamen er natuurlijk opvolgers voor de Galaxy. Zo kwam er de Galaxy S2 en de Galaxy S3. De S2 was een groot succes, en had een stuk groter beeldscherm dan zijn voorganger. De gebruikers reageerde hier positief op, en de Galaxy S3 werd geïntroduceerd. Opnieuw had de telefoon een groter scherm tot zijn beschikking. Tevens was er een betere camera in de telefoon gekomen en was de processor aanzienlijk sneller geworden.

Opnieuw een succes?

14 Maart 2013 zal voor veel Smasung fans een dag om nooit te vergeten worden. De nieuwe Galaxy S4 zal waarschijnlijk een stuk sneller en beter worden dan alle voorgaande modellen (dat moet ook eigenlijk wel). De telefoon krijgt namelijk waarschijnlijk een Octa Core processor aan boord. Dit wil zeggen dat er 2 keer zoveel rekenvermogen beschikbaar is als bij het vorige model (de S3). Daarnaast zal de lens die in de camera van de Galaxy S4 aanwezig is, waarschijnlijk 13 megapixel zijn. Dat is niet mis voor een telefoon. 

Ook het scherm van de nieuwe Samsung zal groter en beter worden. De verwachting is dat het scherm een afmeting krijgt van 5 inch. Hiermee kan een HD resolutie worden behaald en is dus zeer interessant voor het streamen van online media en het bekijken van HD filmpjes. De filmpjes zullen er nog natuurlijker en realistischer uit komen te zien op dit nieuwe beeldscherm.

In verschillende kleuren leverbaar? 

De telefoon wordt leverbaar in verschillende kleuren. Zo hebben we dat bij de Galaxy S3 ook gezien. Er was eerst 1 kleur beschikbaar (blauwachtig) en later was er ook een zwarte versie te bestellen. De verwachting dat dit bij het samsung galaxy s4 abonnement weer zo gaat, is behoorlijk groot. Je kunt trouwens altijd kiezen bij welke provider je de nieuwe Samsung wilt bestellen, want er zijn veel providers die deze telefoon zullen gaan aanbieden.

Een succes of een flop

Of de telefoon een succes zal gaan worden moet natuurlijk nog blijken. Maar alle signalen zijn er wel. De vorige modellen waren allemaal een doorslaand succes. Dat deze nieuwe telefoon, met betere specificaties, opnieuw een succes zal worden lijkt duidelijk. 14 Maart wordt de telefoon is Amerika aan de pers voorgesteld, we zullen op een uitgebreide review moeten wachten.