Huawei geruchten

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan heb je vandaag de dag ontzettend veel opties. Het aanbod voor wat betreft smartphones is de laatste jaren namelijk explosief gegroeid. Dit maakt het er natuurlijk niet makkelijker op een geschikt toestel te vinden. Wil je niet onnodig veel geld uitgeven aan een smartphone? Dan is de kans groot dat de nieuwste modellen van Samsung en Apple al afvallen. Uiteraard wil je natuurlijk wel een smartphone van goede kwaliteit en met veel mogelijkheden. Richt je in dat geval eens tot het merk Huawei. Dit merk lanceert binnenkort namelijk een nieuw model, de Huawei p40. Hier vertellen we jou de eerste geruchten over dit nieuwe toestel!

Aan camera’s geen gebrek!

Heb je momenteel een Huawei P30 Pro? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat je met het toestel fantastische foto’s kunt maken. Met de nieuwe Huawei P40 is dit eveneens het geval. Net als bij zijn voorganger verwachten we dat dit toestel wederom minimaal vier camera’s bevat. Zo vind je straks waarschijnlijk een triple-camera met 40 MP-hoofdcamera, een groothoeklens en een telelens aan de achterzijde van het nieuwe toestel. Aan de voorzijde van de Huawei P40 tref je uiteraard een camera aan voor selfie’s. Deze camera heeft een resolutie van 32 MP. Vier camera’s is natuurlijk meer dan genoeg, maar het zou ons niet verbazen wanneer hier een vijfde aan toegevoegd wordt. Huawei heeft namelijk een naam hoog te houden wanneer het gaat om de camera van het toestel!

Een goede batterij

Indien je een smartphone hebt, maak je hier dagelijks vele uren gebruik van. Overweeg je de nieuwe Huawei P40 te kopen? Dan moet er natuurlijk een goede batterij aanwezig zijn. Het is immers geen beginnen aan om het toestel om de haverklap op te moeten laden. De meeste mensen kunnen met de accu van de Huawei P40 makkelijk twee dagen vooruit. Wanneer het toestel echt intensief gebruikt wordt, moet hij mogelijk wat eerder aan de lader. Is jouw Huawei P40 straks leeg? Geen probleem, want binnen de kortste keren is de accu weer vol. We verwachten namelijk dat je ook bij dit toestel weer razendsnel op kunt laden. Dit maakt het mogelijk om jouw Huawei P40 binnen een halfuurtje op te laden van 0 tot 100 procent. Daarnaast wordt er gesproken over draadloos opladen. Dit is bij veel andere merken al mogelijk en het is goed denkbaar dat je dit straks ook met de Huawei P40 kunt. Het opladen gaat weliswaar wat minder snel dan via de oplader zelf, maar het is wel ontzettend makkelijk.

Wanneer is het toestel te verwachten?

Aangezien de Huawei P40 nog niet uit is, is het vooralsnog vooral speculeren over het nieuwe toestel. Of het bovenstaande ook daadwerkelijk zo is, moet nog maar blijken. Wil je de nieuwe Huawei P40 kopen? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de releasedatum van dit toestel. Hier heeft Huawei nog geen uitspraken over gedaan. Toch denken wij te weten dat het toestel in maart van dit jaar wordt gepresenteerd. Waarom? Omdat de versies voor de Huawei P30 ook allemaal in de periode rond maart naar buiten kwamen. Inmiddels heeft Richard Yo, CEO van het Chinese telefoonmerk, naar buiten gebracht dat de nieuwe Huawei P40 inderdaad eind maart van dit jaar gepresenteerd wordt. Wil je meer weten over de nieuwe Huawei geruchten? Neem dan een kijkje op Mobiel.nl waar ze de laatste weetjes voor jou op een rijtje zetten