blog placeholder

Let op!! U (of uw tienerkind) bent op deze pagina terechtgekomen door de zoekterm
 “zelf crystal meth maken” of “goedkoop crystal meth maken” naar aanleiding van media aandacht voor crystal meth, lees daarom dit artikel aandachtig door.

Zelf crystal meth maken

Zelf crystal meth maken – goedkoop crystal meth maken

Crystal meth:

Crystal Meth, ook bekend als Meth, is de triviale naam voor wat in de scheikunde aangeduid wordt met Methamfetamine, methylamfetamine, N-methylamfetamine, pervertine of desoxyefedrine. Crystal Meth is een geneesmiddel dat werkt op de dopaminebevattende catecholaminerge zenuwcellen. Crystal Meth verhoogt de pH en verandert de enzymactiviteitenhierdoor verlaagt het  de MAO-activiteit in de mitochondria en de inhibitie van de catecholopslag in vesikels waardoor de neurotransmitterconcentratie in de cel wordt verhoogd.

Effecten van crystal meth:

Crystal Meth, verhoogd de hartslag, verhoogd de bloeddruk, vernauwd de bloedvaten, verhoogd de transpiratie, verwijdt de luchtwegen, vergroot de pupillen en het is een zeer sterk afrodisiacum (afrodisiacum = geslachtsdriftverhogend middel)

Zelf crystal meth maken

Historie crystal meth:

Crystal Meth is een relatief oud synthetisch geneesmiddel. Crystal Meth werd namelijk al in de Tweede Wereldoorlog als toevoeging in chocolade, zonder medeweten van de gebruikers, toegediend aan soldaten en piloten die onder grote druk toch goed moesten presteren. Dit leidde tot masale verslaving onder de gebruikers want Crystal Meth is een destructieve en gevaarlijke harddrug. Veel oud militairen hadden daardoor naderhand nog jarenlang last van psychoses en een hoge vatbaarheid voor paranoia. Ondanks dat het een erkende destructieve en gevaarlijke harddrug is werd Crystal Meth ook in de recente conflicten in het Midden-Oosten nog verstrekt aan soldaten.

Zelf crystal meth maken dankzij de media:

Ik had tot vanavond aan toe nog nooit van Crystal Meth gehoord. Vanavond werd echter het toenemende verslavingsprobleem van Crystal Meth behandeld in het 8 uur journaal. Daar werd ook nadrukkelijk verteld en getoond dat het heel eenvoudig zelf te maken is met ingrediënten die je in ieder drogisterij kunt kopen. BEDANKT DAARVOOR!!!

Conclusie:
Het feit dat ik, op de leeftijd van 49 jaar, vandaag kennis heb gemaakt met Crystal Meth en het feit dat het eenvoudig en goedkoop zelf te maken is, is wederom een bewijs dat (door de tegenwoordig heilig verklaarde media aandacht en het daarbij expliciet tonen en noemen van de eenvoudige productie met ingrediënten die je in ieder drogisterij kunt kopen) het gebruik van een drug die al meer dan 70 jaar bestaat onder de aandacht van mijn en uw, nieuwsgierige en spanningzoekende kinderen, wordt gebracht met alle negatieve gevolgen van dien.