blog placeholder

Iedere vrouw, indien niet lichamelijk gehandicapt, heeft mooie benen. Ik ken vrouwen met mooie lange benen, mooie korte benen, mooie slanke benen, mooie dikke benen, mooie gladde benen, mooie behaarde benen, mooie bruine benen, mooie witte benen en wat voor soort benen dan ook. De enige voorwaarde waaraan benen meten voldoen om mooie te zijn is dat de draagster ervan er trots op is en ze goed verzorgd.

Mooie lange vrouwenbenen

Snelheid en mooie vrouwenbenen:
Vrouwenbenen hebben een paar belangrijke functies. De eerste en meest opvallende functie is het lopen. Iedere vrouw, indien niet lichamelijk gehandicapt, kan namelijk lopen met haar mooie benen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat juist die benen waar het meest mee gelopen wordt als mooie benen worden beoordeeld. Het maakt daarbij niet uit waar die benen naar toe lopen maar wel met welke snelheid de benen gemiddeld lopen. Naarmate de benen namelijk sneller lopen worden ze als steeds mooiere benen beschouwd. Er zit echter wel een limiet aan de gemiddelde snelheid van mooie benen. Als de benen namelijk teveel hardlopen en ze bijna alleen nog maar bestaan uit keihard spierweefsel worden ze te knokig en worden ze als minder mooi beoordeeld.

Mooie lange vrouwenbenen

Wijdsheid en mooie vrouwenbenen:
De tweede, minder opvallende, functie van vrouwenbenen is het dragen en beschermen van de voortplantingsorganen van de vrouw. De voortplantingsorganen zitten namelijk veilig bovenin de oksel van de beide benen opgeborgen waardoor ze maximale bescherming genieten van de stevige gespierde dijen van de vrouw. Door middel van het aanspannen en gesloten houden of het ontspannen en spreiden van de dijen kan de vrouw bepalen welke man zij toelaat om haar te bevruchten.

Mooie lange vrouwenbenen

Verzorging van mooie vrouwenbenen:
De verzorging van mooie lange benen, mooie korte benen, mooie slanke benen, mooie dikke benen, mooie gladde benen, mooie behaarde benen, mooie bruine benen en mooie witte benen is in grote lijnen voor alle benen hetzelfde. Alle mooie benen dienen dagelijks gebruikt te worden zodat de spieren in het been voldoende stevig blijven. Alle mooie benen zijn gebaat bij het regelmatig insmeren met een goede huidcrème, het blijkt hierbij weinig uit te maken of het een dure of een goedkope huidcrème is als er maar voldoende vet in zit. Alle mooie benen, op de behaarde benen na, dienen ook minstens 1 keer per week met een dubbel scheersysteem geschoren te worden om hun zachte structuur en mooie glans te behouden.

Mooie lange vrouwenbenen

Antwoord op een belangrijke vraag:
Een veelgestelde vraag op straat is, “waar gaan die mooie benen heen?”. In de meeste gevallen is het einddoel van de benen bij de eigenaresse wel bekend maar zal zei dit niet aan iedere willekeurige passant willen zeggen. Voor al deze vrouwen heb ik in het boek “Ik jan Cremer” van de schrijver Jan Cremer een passend antwoord op deze vraag gevonden. In het boek “Ik jan Cremer” van de schrijver Jan Cremer staat namelijk als antwoord op de vraag “waar gaan die mooie benen heen?” het passende antwoord, “Als er niets tussenkomt naar huis.” Dit is een duidelijk antwoord waarbij er toch nog ruimte blijft voor de vraagsteller om over het einddoel te fantaseren.