blog placeholder

Je kent het vast wel, je bent klaar met je (huis)werk, je hebt je email gecheckt, het nieuws gelezen en buienradar heb je ook al drie keer bekeken, je verveelt je. Hier de top 10 websites om je te vermaken!

10. www.youtube.com; YouTube is een geweldige website voor als je je verveelt, als je weet waar je op moet zoeken natuurlijk. Je kan bijvoorbeeld op ‘Crazy World Records’ zoeken en dan krijg je filmpjes van mensen die de gekste dingen doen in een mum van tijd of je zoekt de laatste auditie ronde van X Factor op om nog even te grinniken bij alle slechte zangers/zangeressen. Je kan natuurlijk ook ‘failed’ opzoeken, dan krijg je allemaal idioot leuke filmpjes van mensen die vallen, struikelen, schrikken etc. geweldig vermaak!

9. www.failblog.org; Als je op YouTube niet wilt zoeken of denkt dat je alle ‘failed’ filmpjes hebt gezien dan is dit het adres. Elke dag worden er nieuwe filmpjes en plaatjes geupload van mensen die de idiootste en raarste dingen doen, genoeg om je dosis humor flink op te schroeven.

8. www.moppen.nl; Als je niet zo van die flauwe sadistische humor houdt dan kan je natuurlijk ook vers geschreven moppen lezen! Heerlijk om even flink te lachen en je kan ze via de links meteen doorsturen naar al je vrienden om de vreugde te delen!

7. www.ongein.nl; Voor de mensen wiens Engels niet zo goed is, is dit de Nederlandse site als vervanger voor site 10 en 9. Elke dag worden ook hier nieuwe plaatjes en video’s geupload, echte ongein! En je kan alles via de links ook weer delen met je vrienden.

6. www.wikipedia.org; Misschien niet voor iedereen, maar als je liever iets nieuws leert of gewoon wat interessante dingen wilt lezen is dit de site voor jou. Wikipedia is een online encyclopedie, zo kan je van alles opzoeken en dit in verschillende talen lezen. Erg leuk en leerzaam! Weet je nou zelf ook iets over een onderwerp te vertellen of zie je een fout in een van de artikelen? Dan kan je je gratis aanmelden en kan je zelf ook een input brengen, hartstikke leuk natuurlijk!

5. www.thepiratebay.org; Wil je graag een film zien, een game spelen, of dat nieuwe hoorboek beluisteren? Dit is de site voor jou! Je kan hier met een bittorrent programma (ik raad Vuze aan) de nieuwste films, games etc. downloaden! Let op: ik ben geen voorstander van het stelen van audio, video, games. De site moet je zien als ‘monster’ van het product dat je misschien wilt kopen, als je iets leuk vindt steun dan de makers van de software door het originele product te kopen!

4. www.damnlol.com; Nog een site met grappige plaatjes. Wordt meerdere keren per dag geupload voor non-stop plezier. En het beste? Je kan zelf ook foto’s uploaden! En dan hopen dat ‘ie er op komt natuurlijk!

3. www.icanhascheezburger.com; Voor de dieren fan! Op deze site vind je allemaal grappige plaatjes van allerlei dieren met grappige teksten erbij. Het leukste is dat ze een ‘generator’ hebben waar je zelf ook de zogeheten LOLcats mee kunt maken. Maar de site heeft ook andere dingen, zoals Look-A-Likes, dieren die op mensen lijken! Erg grappig en vermakelijk. Je kan ook bij deze site de links gebruiken om plaatjes met je vrienden te delen, zelfs je zelf gemaakte werk!

2. www.howstuffworks.com; Voor de boekenwurm (of gewoon als je intresse hebt hoe dingen in elkaar zitten) deze site gaat daar namelijk over, het legt uit hoe dingen werken en waarom ze zijn uitgevonden etc. De site legt niet alleen de werking van een lamp uit, maar ook complexe dingen zoals ‘wat gebeurd er als er een ster dood gaat?’ wat is de chemische reactie, etc. Erg interessant en het houdt je zeker voor een paar uurtjes bezig!

1. www.i-am-bored.com; Op deze site vind je nog duizende links naar video, plaatjes en andere sites met allerlei verschillende onderwerpen. Dus niet alleen droge humor, maar ook serieuse zaken als nieuws sites, en sites zoals nummer 2. Erg interessant! Enne, als je je na deze website nog steeds verveelt dan moet je echt een hobby zoeken!