blog placeholder

Wie heeft er tegenwoordig geen Hyves-profiel? Nou, ja dat zijn er nog genoeg. Toch heeft het merendeel wel Hyves (in ons land). In 5 jaar tijd is het aantal Hyvers gestegen naar zo’n 11 miljoen, 2/3 deel van de Nederlandse bevolking! Het aantal mensen die voor Hyves betalen is echter een stuk minder. Welke voordelen zijn verbonden met het Goldmembership worden in dit artikel toegelicht. 

 

Je kan statistieken bekijken

Als Hyver bekijk je regelmatig iemands profielfoto of profiel, van je vrienden maar ook van onbekenden. Diegene kan natuurlijk niet zien dat jij deze hebt bekeken, en hoe vaak. Maar als diegene Goldmember is, kan hij of zij dat wel nagaan met behulp van zijn/haar statistieken die dan te bekijken zijn.  

Altijd al willen weten wie regelmatig je Hyves bezoekt of je foto’s bekijkt? Wordt Goldmember! Je kan zelfs zien hoe ze op je profiel terecht zijn gekomen! 

Deze statistieken functie maakt onderscheid tussen vrienden en onbekende personen. Zo zie je gemakkelijk of je profiel meer bezocht wordt door mensen die je kent of door niet-vrienden. 

Om er nog een schepje bovenop te doen: het is ook mogelijk om te bekijken hoe vaak er ingezoomd is op je profielfoto!

Exclusieve pimps

Als Goldmember heb je wel dubbel zoveel mogelijkheden wat betreft het pimpen van je profiel. Je kan geheel eigen ontwerpen maken op welke manier je maar wilt!

Meer smileys

Om je krabbels nog specialer te maken krijg je als Goldmember nog eens de beschikking over 200 extra smileys!

Wisselfoto

Met het Goldmembership kun je je profielfoto extra speciaal maken. Je kan nu tot wel 8 verschillende profielfoto’s tegelijk instellen die als een soort automatische diavoorstelling zichtbaar zijn, zodat elke keer weer een andere foto te zien is. 

Mogelijkheid om meer vrienden toe te voegen

Als gratis-Hyver kun je op het ogenblik 1000 vrienden hebben. Voorheen was dit aantal maximaal maar 750. Als je Goldmember wordt kun je tot wel 2000 vrienden toevoegen: meer vrienden dan je lief is.

Voor sommige Hyvers wordt een uitzondering gemaakt. Neem bijvoorbeeld een politicus als Rita Verdonk of een Nederlandse artiest. Deze hebben toestemming om duizenden vrienden toe te voegen, een oneindig aantal.

Meer foto’s en video’s kunnen geüpload worden

Als Goldmember is het mogelijk om nog meer foto’s en video’s toe te voegen aan je profiel tot de 2 GigaByte helemaal is benut. 

Foto’s worden op origineel formaat gedownload

Je (vakantie)foto’s zijn van betere kwaliteit en worden op origineel formaat gedownload als je Goldmember bent. 

Een tekstballon op je homepage

Om je bezoekers origineel te ontvangen is het als Goldmember mogelijk om een tekstballon te plaatsen in de bovenhoek van je profiel naast je profielfoto.

De tekstballon kan bestaan uit een leuke tekst als ‘Welkom op mijn Hyvesprofiel’ of een fotootje. 

Huidige Goldmember-pakketten

1 maand:        € 4,95

3 maanden:    € 9,95  (€ 3,32 per maand)

6 maanden:    € 17,95  (€ 2,99 per maand) 

12 maanden:   € 29,95  (€ 2,50 per maand

Hoe kun je een goldmember herkennen?

Een Goldmember is gemakkelijk te herkennen. Meestal ziet het profiel van hen er ‘anders’ of in ieder geval ‘uniek’ uit en maken ze gebruik van een tekstballonnetje. 

Als je er zeker van wilt zijn dat iemand Goldmember is kun je dit herkennen aan een gouden sterretje bovenaan in het profiel.