blog placeholder

Uit recent onderzoek is gebleken dat iedereen in Nederland die in het bezit is van een iPad het beter heeft dan hun landgenoten die niet in het bezit zijn van een iPad. Alle iPad bezitters hebben direct toegang tot internet en zijn dus beter op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze kunnen ook met bijvoorbeeld Gmail, overal hun e-mail direct lezen en al hun relaties bijhouden en delen op Facebook.

Een gratis iPad voor iedereen

Noodzaak ipad voor iedereen:

Uit eerder onderzoek was al gebleken dat de verschillen in de welvaart en het welzijn van de verschillende sociale lagen steeds meer het gevolg zijn van de directe toegang tot alle beschikbare openbare informatie (N.B. kennis valt ook onder informatie). De conclusie uit beide bovenstaande onderzoeken is dan ook dat de beste manier om de verschillen in de welvaart en het welzijn van de verschillende sociale lagen te verkleinen het gelijkelijk toegankelijk maken van alle beschikbare openbare informatie aan iedereen is.

Een gratis iPad voor iedereen

De gratis ipad partij:

Niet een van de bestaande politieke partijen strijdt er voor om de verschillen in de welvaart en het welzijn van de verschillende sociale lagen te verkleinen door het gelijkelijk toegankelijk maken van alle beschikbare openbare informatie aan iedereen. Daarom heb ik, samen met nog een aantal mensen, die beseffen dat het gelijkelijk toegankelijk maken van alle beschikbare informatie aan iedereen de beste manier is om de verschillen in welvaart en welzijn van de verschillende sociale lagen te verkleinen de Gratis iPad Partij opgericht.

Een gratis iPad voor iedereen

Belang van gratis ipad voor iedereen:
De huidige bestuurders van het land en de bedrijven (het zogenaamde Old Boys Netwerk) nemen de burgers alleen maar geld af voor het doen van noodgrepen veroorzaakt door falend beleid, ongebreidelde hebzucht en slecht toezicht zonder dat er ook maar een bestuurder minder door verdiend. Dit kunnen ze doen omdat de meerderheid van de bevolking geen directe toegang heeft tot alle openbare informatie. Door het doorbreken van het informatie en kennis monopolie van de bovenlaag kan de macht van het Old Boys Netwerk worden gebroken.

Een gratis iPad voor iedereen

Financiering van gratis ipad voor iedereen:
De financiering van het gratis iPad voor iedereen plan kost per belasting betaler minder dan bijvoorbeeld de redding van de SNS reaal bank. Dit kostte ieder Nederlander € 287,-.  Als de Gratis iPad Partij in één keer 10 miljoen iPads besteld kost dit naar verwachting maar € 250,- per Nederlander.

Een gratis iPad voor iedereen

Aanmelden bij de ipad partij:
We hebben minstens 600 handtekeningen nodig voor het kunnen oprichten van de Gratis iPad Partij. Meld je dus ook aan door te reageren op dit artikel.

Een gratis iPad voor iedereen