blog placeholder

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer.

In mijn allereerste artikel kan ik niet beter dan schrijven over mijn zelfgemaakte, en net gelanceerde webtool PayPro Ad Viewer. Ik ben hier niet alleen enthousiast over omdat ik dit zelf verzonnen heb. Nee, ik weet namelijk dat dit product een perfect en winstgevend verdien model is en dat hier een hoop mensen blij mee zullen zijn. Je kunt er namelijk geld mee verdienen terwijl je slaapt

Mijn ervaring met Google Adsense

Ik kwam op het idee om deze tool te creëren omdat ik al ruim een jaar een poging deed om geld te verdienen met Google Adsense. Ik had op een stuk of 3 van mijn websites advertenties van Adsense geplaatst, en na een jaar had ik niet veel meer verdiend dan 24 euro. Mooi meegenomen, maar het schiet niet echt op natuurlijk. Zeker niet, omdat Adsense pas uitbetaalt als je een bedrag van 70 euro bij elkaar hebt gesprokkeld. Dat betekent dus dat ik nog minimaal een jaar moet wachten .

Nu moet ik er wel eerlijkheidshalve bij vertellen dat ik niet heel veel tijd en moeite in mijn websites had gestoken, dus ik kreeg ook geen grote aantallen klanten . Tussen de 15 en 30 bezoekers per dag, per website. Als ik er meer attentie aan had besteed en meer had gedaan aan linkbuilding, SEO en duur betaalde keywords in mijn artikelen had opgnomen, dan had ik vast wel wat meer verdiend.

Succesvol bloggen kost tijd en energie

Dit is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Ze starten enthousiast een blog, en zetten er Adsense op en rekenen op of hopen hiermee veel geld te verdienen. Maar na een tijdje verdwijnt de discipline om steeds nieuwe, interessante artikelen te schrijven. Dit kan komen door een gebrek aan inspiratie of tijd, of omdat men afgeleid wordt door verschillende zaken op internet. Daarbij is het ook nog een heel gedoe om je website bovenaan te krijgen in Google. Veel mensen weten niet precies de juiste SEO technieken, of ze geven het na een tijdje op omdat ze geen of weinig resultaat zien.
Google Adsense is streng en meedogenloos

Wat mij persoonlijk nog nooit is overkomen, maar wat wel veel bloggers overkomt, is dat ze een ban van Google Adsense krijgen. Adsense heeft een enorme lijst aan condities en regeltjes waar je je aan moet houden. Doe je dat niet, dan loop je kans gebanned te worden en kun je fluiten naar je opgebouwde saldo.

Affiliate Marketing = Goed Geld Verdienen

Terug naar mijn eigen mislukte belevenis met Adsense… In de tussentijd had ik een ander verschijnsel op Internet gevonden waar ik veel meer geld mee verdiende dan Adsense, namelijk affiliate marketing. Ik kwam er achter dat je digitale producten (zoals onder andere e-books en online cursussen) van anderen op Internet kunt promoten en dat je ermee veel geld verdienen kunt. Vandaar kwam ik terecht bij het affiliatenetwerk PayPro. Daar vind je producten die je heel veel geld kunnen opleveren, variërend van 1 tot honderden euro’s! Ik begon één van deze producten te promoten en tot mijn verbazing werd dit product regelmatig verkocht en kreeg ik een leuke commissie .

Gevonden !!!

En toen ging er een licht boven mijn hoofd branden! Aangezien ik vrij handig ben in programmeren, besloot ik een alternatief voor Adsense te maken . Een soortgelijk advertentie systeem dat alleen maar advertenties toont waarin producten van PayPro worden gepromoot. Een affiliate advertentie systeem dus! En PayPro Ad Viewer was geschapen !
PayPro Ad Viewer Werkt!

Allicht heb ik mijn systeem eerst uitgeprobeerd op één van mijn eigen websites. Adsense eraf, PayPro Ad Viewer erop. Na 8 dagen had ik via dit systeem mijn eerste verkoop verwezenlijkt en kreeg ik een commissie bedrag van 34 euro! Ik dacht ik gek werd: binnen 8 dagen had ik meer verdiend dan ik met Adsense in een jaar had binnengehaald. Kun je nagaan wat er gebeurd als ik een site zou hebben die elke dag honderd(en) bezoekers trekt!

Je begrijpt nu waarschijnlijk wel waarom ik zo enthousiast ben over mijn systeem. Het is vele malen winstgevender dan Google Adsense. Later zal ik er nog meer artikelen over publiceren, want er valt een hoop over te vertellen .

Probeer het nu zelf uit!

Ik zou het tof vinden als jij PayPro Ad Viewer ook wilt proberen . Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.