blog placeholder

De vele voordelen van de Yves Rocher producten. En enkele aanbevolen tips.

Ik was amper 16 jaar toen ik in contact kwam met de Yves Rocher producten en ik was meteen verkocht. Niet alleen de aantrekkelijke verpakkingen die mijn ogen uitstaken, maar ook het feit dat al hun producten ontwikkeld zijn op plantaardige basis. Allergische reactie worden daardoor zo goed als uitgesloten. Bovendien ken ik geen enkel ander merk dat zo prijselijk is als Yves Rocher.

Voor iedere leeftijd een aangepast gamma
Het is logisch dat je op je 16de géén anti- verouderingsproducten gaat gebruiken, maar bv. een crème op basis van kamille, welke een hydraterende werking heeft. Heb je specifieke huidproblemen of heb je een specifiek huidtype, zoals bv. een droge huid, een vette huid, acné, enz… wel voor elk probleempje heeft Yves Rocher zijn oplossing.

Parfums
Ook hun parfums zijn niet enkel fleurig verpakt, maar bovendien ook voorzien van meer dan aannemelijke prijzen. Geen andere parfumerie kan aan die prijzen tippen. Hun geuren op basis van bloemen, planten en fruit laten je één voelen met de natuur. Geen zware en doffe geuren, maar frisse en verleidelijke geuren. Een parfum voor de winter die iets zwaarder is en eentje voor de zomer die frisser en luchtiger is. Dit zowel voor de mannen als de vrouwen. Bijpassende deodorants die onschadelijk zijn voor mens en natuur.

Bad- en doucheartikelen
Ook weer de mooie verpakking die het oog het eerst aanspreekt en buiten dit feit is ze dikwijls nog voorzien van een navulverpakking. Beter voor het milieu, goedkoper voor de klant. Weer de natuurfrisse geuren die je doen wegdromen. Niet alleen de special geurtjes voor de vrouwen en de mannen, maar Yves Rocher vergeet onze kleintjes ook niet in zijn gamma. LichaamsartikelenUiteraard heeft Yves Rocher ook een ruim aanbod bodycrèmes, peelings en oliën. Ook weer gebaseerd op natuurlijke afkomst. Weer in fraaie verpakkingen, tegen miniprijsje en zeker zo doeltreffend als die van de andere merken.

Make-up
Een kleurrijk gamma ook weer ontwikkeld op basis van planten. Make-up die lang houdt, bij de meeste onder ons geen allergische reacties teweeg brengt en wéér hun héél prijslijk aanbod.

Geschenk ideeën
Doorheen héél het jaar verrast Yves Rocher je met zijn prachtige combinaties. De perfecte samengestelde geschenkideeën in een nog mooiere verpakking. Wie zou dat nu niet graag krijgen? Met de feestdagen doen ze er nog een schepje bovenop en wie het pakje krijgt zal er zeker en vast gelukkig mee zijn!

Heel het jaar door kortingen
Ook al zijn de prijzen van Yves Rocher al zeer aannemelijk, wel het hele jaar door kan je genieten van zijn kortingen. Als je het slim speelt, kan je elk artikel enkele keren per jaar aan -50% kopen. Financieel haalbaar voor iedereen!

Doorheen het hele jaar geschenken bij elke bestelling die je plaatst
Gelijk wat je ook besteld, voor hoeveel en hoe weinig dan ook, Yves Rocher is een echte verwenner en zorgt steeds voor een gratis geschenkje bij je bestelling. Neen, geen prulletjes waarmee je niets kan doen, maar nuttige, bruikbare en duurzame geschenken.

De levering
Een snelle en dikwijls gratis levering. Yves Rocher levert in de meeste gevallen gratis bij aankoop van 25 euro, dus het geld dat je normaal zou uitgeven aan verplaatsingskosten, bespaar je ook weeral als je online besteld.

Op vroege leeftijd ben ikzelf dus Yves Rocher producten gaan gebruiken en ik ben tot de dag van vandaag nog steeds content. Ik geef toe dat ik van tijd wel eens een ander merk ben gaan uittesten, maar daar ben ik dan steeds weer snel van teruggekomen. Te dure producten waarbij ik het risico liep irritaties op te lopen, neen dank u.

Tips:

* Gebruik steeds producten die bij je huidtype en leeftijd horen.
* Smeer niet teveel, de huid absorbeert toch maar een klein percentage, het overige is gewoon teveel.
* Masseer de crème met draaiende bewegingen in de huid, er bovenop leggen heeft totaal geen zin.
* Niet alleen Yves Rocher producten, maar ook alle andere producten voor aangezicht of lichaam werken enkel maar als ge ze dagelijks gebruikt, ‘af en toe is’ weggesmeten geld/product.
* Verwijder ALLE dagen de make-up van je aangezicht voor het slapen gaan.Gebruik wekelijks en afwisselend een peeling of masker.

Veel succes ermee!!!