blog placeholder

In deze Artikel is beschreven wie de 10 mooiste vrouwen ter wereld zijn en een omschrijving over hun.

Wie zijn de 5 mooiste vrouwen ter wereld?

5. Anne Hathaway

Op nummer 5 staat Anne Hathaway, ze is geboren op 12 november 1982  in de Verenigde Staten, Ze is bekend geworden in de filmindustrie, De doorbraak van Anne was in de film Princess Diaries, Ze was in deze film een lieftalig meisje, Ze wist dit imago vast te houden in de film de Devils wears prada. Anne Hathaway staat op een verdiende 5de plaats.

4. Keeley Hazell

Op nummer 4 staat Keeley Hazell, ze is geboren op 18 september 1986 in Engeland, Ze is bekend door haar prachtige lichaam dus je raad het al ze is een topmodel. In haar jeugd maakte ze de middelbare school af en daarna ging ze kapster worden, Mensen uit haar omgeving zijden dat ze model moest worden dus dat deed ze ook ze won op 17 jarige leeftijd de Daily Star mode show. Keeley Hazell zou eigenlijk op de eerste plaats moeten eindigen maar ze is nog jong dus ze kan altijd op de eerste plaats komen.

3. Marisa Miller

Op nummer 3 staat Marisa Miller ze is geboren op 6 augustus 1978 in de Verenigde Staten, Marisa Miller is ook bekend geworden door modellenwerk. Marisa ging op 18 jarige leeftijd werken voor Victoria Secret en werd al snel de favoriet van Victoria Secret. In 2002 ging Marisa ook werken voor het modeblad Vogue. Maar in al die jaren in Marisa een van de weinige sterren die geen sterallures heeft, Marisa die doet ook werk voor het goede doel, ze werkt vooral voor de kankerbestrijding. Dus ze staat dik verdiend op de 3de plaats van ons ranking.

2. Megan Fox

Op nummer 2 staat Megan Fox ze is geboren op 16 mei 1986 in de Verenigde Staten, Megan Fox is een actrice, Megan was vroeger in haar jeugd streng opgevoed door haar ouders ze mocht niet veel, op school was ze het meisje dat meer met haar uiterlijk bezig was dan met haar school, niemand vond haar ook aardig ze waren jaloers op Megan. Dus staat ze op een verdiende 2 de plaats.

1. Eva Mendes 

Op nummer 1 staat Eva Mendes ze is geboren op 5 maart 1974 ze is geboren in de Verenigde Staten, Ze is een actrice ze is vooral bekend geworden in de tv-serie The Other guys, maar haar doorbraak was in de film The Gohst Rider. Ze is ook model voor het bedrijf Revlon. Dus ze staat dik en dik verdiend op de eerste plaats in de mooiste vrouwen ranking.