blog placeholder

Het woord lingerie komt uit het Frans en betekend damesondergoed. In plaats van lingerie worden ook wel de woorden vrouwenlingerie” of “dameslingerie” gebruikt. Dit is echter een dubbelspraak want lingerie is altijd ondergoed voor vrouwen.  Er zijn in Nederland heel veel verschillende soorten lingerie op de markt, waarvan vele een erotisch karakter hebben. De duurdere kwaliteitslingerie wordt gemaakt van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen en de goedkope lingerie wordt meestal gemaakt van  synthetische stoffen als nylon, viscose, lurex en lycra bijgekomen.

De mooiste lingerie

Voorbeelden van types lingerie:
Voorbeelden van types lingerie zijn: Babydoll, Bedjasje, Beha, Body, Bodystocking, Bodysuit, Bustier, Catsuit, Chemise, Corselet met elastiek, String – (C-string, G-String), Guêpière, Bepaalde soorten handschoenen, Jarretelle, Jarretellengordel, Korset, Lange kousen, Kousenbanden, Legging, Nachthemd, Onderbroek, Panty, Topje en Syrische lingerie

De mooiste lingerie

Waarom is lingerie het meest gebruikte zoekwoord:
Lingerie is het meest gebruikte zoekwoord op de Google plaatjes-zoek-pagina. Daar zijn heel veel verklaringen voor te vinden. Ik zal in dit artikel proberen een aantal van die verklaringen uit te werken.

Lingerie is een internationaal gebruikt woord:
In alle veel gebruikte talen op internet heeft lingerie dezelfde betekenis. Omdat over de hele wereld ontelbaar veel mannen iedere dag plaatjes willen bekijken van mooie schaars geklede dames wordt het woord lingerie dus ontelbaar veel keer ingetikt als zoekterm op Google. Ze weten dat ze dan als zoekresultaat allemaal mooie vrouwen krijgen.

Vrouwen in lingerie zijn aantrekkelijker dan naakte vrouwen:
Het lijkt niet voor de hand liggend maar de meeste vrouwen zijn aantrekkelijker in lingerie dan naakt. Als een vrouw naakt is gaat de aandacht van de man meestal direct naar haar genitaliën en haar tepels. Als deze bedekt zijn kan hij zijn aandacht veel beter concentreren over de rest van haar lichaam en haar gezicht. Een goede lingerie accentueert namelijk haar figuur. De duurdere lingerie’s met borstondersteund bovenstukje zorgen er zelfs voor dat de borsten groter en steviger lijken. Dit vinden de meeste mannen heel aantrekkelijk.

Vrouwen in lingerie zijn geaccepteerde erotiek:
Veel mannen zouden heel graag een naakte vrouw als bureaublad hebben op hun computer. Dit wordt echter op het werk en meestal ook thuis niet geaccepteerd. Ook daarom gaan ze vaak op zoek naar een lingerie foto. Wallpapers van vrouwen en meisjes in lingerie zijn tenslotte ook heel erotisch maar worden meestal wel geaccepteerd op het werk en thuis.

Waarom vindt je weinig negerinnen in lingerie:
Vul het woord lingerie in als zoekterm op google om plaatjes te zoeken en je zult zien dat er geen negerinnen bij de eerste pagina met resultaten staan. Het resultaat bestaat uit blanke vrouwen waarvan de meeste ook nog eens donker of blond lang haar hebben. Ook roodharige vrouwen zul je op de eerste resultaten pagina niet vinden. Voor het ontbreken van de roodharige vrouwen en negerinnen is er geen eenvoudige verklaring.Er zijn gerust heel veel negerinnen op de wereld die vaak in lingerie lopen. De verklaring voor het ontbreken van de negerinnen op de eerste resultaten pagina is dat ze wat lingerie’s betreft niet de hoofd doelgroep zijn van de adverteerders op Google. Google sorteert namelijk zijn zoekresultaten ook bij de plaatjes op commerciële volgorde.

Waar heb ik de lingerie foto’s op geselecteerd:
Ik heb bij het selecteren van de lingerie foto’s voor dit artikel vooral gekeken naar vrouwen in lingerie die niet poseerden maar zo veel mogelijk natuurlijk over komen. Bij het zoeken naar geschikte lingerie foto’s begon ik me namelijk na de eerste 100 al te ergeren aan al die fake-beauties. Hoe meer lingerie foto’s ik had bekeken hoe meer ik de foto’s van de vrouwen en de meisjes ging waarderen die spontaan mooi op de foto staan. Ik denk dat dit komt omdat je onbewust toch gaat fantaseren dat je zo’n spontane vrouw of meisje in het echt tegen kunt komen. Daardoor kun je over haar verder fantaseren. Dit is niet het geval met de poserende modellen in lingerie. Het viel echter helaas niet mee om vor elk type lingerie een vrouw in een natuurlijke pose te vinden.

Waarom staan er alleen maar mooie vrouwen in lingerie op de foto’s:
De meeste vrouwen op de lingerie foto’s op internet zijn mooi omdat jonge vrouwen die zich lelijk voelen niet snel een lingerie aan zullen trekken. Als ze wel een lingerie aantrekken zullen ze niet staan te springen om op de foto te gaan. Een tweede reden is dat de meeste foto’s van vrouwen in lingerie gemaakt worden door mannen en dat deze zich meestal focussen op het fotograferen van zo mooi mogelijke vrouwen en meisjes in lingerie. Verder gebruiken alle adverteerders ook alleen foto’s van mooie vrouwen en meisjes in lingerie omdat daardoor hun badkleding het best wordt verkocht. Vandaar dat er bijna alleen maar foto’s van mooie meisjes en vrouwen als zoekresultaat verschijnen.