blog placeholder

Mode is tijdelijk. Mode is een voorbijgaand gebruik in kleding, manieren en uiterlijk. Daarnaast is mode altijd gaande. Dagelijks wordt wereldwijd veel opgelet op wat voor kleding we willen of gaan dragen. Vooral onder de groep jongeren wordt veel gekeken naar de “Trendy Looks”  en de voorkeur gaat vaak naar merkkledingen zoals, Dolce & Gabanna, Guess, Nine west, Burberry en meer.  Zo is Victoria’s Secret een winkel die zeer geliefd wordt bij de Amerikaanse bevolking. Ook bij de Nederlandse bevolking begint  Victoria’s Secret steeds meer en meer aandacht te trekken.

Bij Victoria’s Secret kan men van top tot teen worden aangekleed. Ook schoonheidsproducten, parfumerie en make-up zijn beschikbaar. In Nederland is een filiaail open gegaan in de maand september van 2011. Men heeft gehoopt op een grote winkel met  de uitgebreide lingerie-assortement in het hart van Amsterdam. Tot de telleurstelling van velen is het maar een mini -winkel geworden, de VSBA. VSBA staat voor “Victoria’s Secret beauty Accessories”. In dit filiaal wordt wel de populairste en meest verkochte lingerie, beauty en accessoires van de Victoria’s Secret kledingslijnen verkocht. Daarnaast worden ook broekjes met ”Victoria’s Secret loves  Amsterdam” erop. Tevens is dit winkel alleen toegankelijk  voor reizigers van de airport Schiphol. De echte Victoria’s Secret Freak reist letterlijk helemaal naar een Victoria’s Secret winkel of shopt zich helemaal blut op de officiële website van Victoria’s Secret.

Hoe wordt men een “Victoria’s Secret Freak”?

Het is onmogelijk om niet dol te raken op de uitgebreide variëteit van de kledingscollecties die Victoria’s Secret aanbiedt. Mocht men in Amerika een Victoria’s Secret winkel binnenlopen, dan wordt men vanaf de entree al met een warme uitstraling, vriendelijk gegroet en verteld wat men in de aanbiedingen kan aantreffen. Het Luisteren gebeurt automatisch, maar “To became the real Freak ” start bij de visuele informatie die psychologisch, bewust wordt opgevat als; “oh, dit is leuk”, “ziet apart uit” of  “die moet ik hebben”. Mocht men continu dit gevoel hebben wanneer men een  filiaal van Victoria’s Secret binnenstapt, dan loopt men meer risico om  een “Victoria’s Secret Freak” te worden.

Niet iedereen wordt misleid door al dat leuk aanbod die Victoria’s Secret aanbiedt. Mogelijk omdat men weinig interesse in kleding of mode heeft. Misschien zijn sommigen meer realistisch bezig en kopen meer bewust. Deze type personen letten dan meer op wat ze echt nodig hebben en willen geen onnodige uitgaven doen. Voor degenen die het geld hebben en willen uitgeven of voor degenen die zichzelf voortdurend overtuigen waarom ze toch moeten kopen, zijn de aangebodene kleding en producten van Victoria’s Secret onweerstaanbare verleidingen. Deze groep is dan de groep die later als de “Victoria’s Secret Freaks” wordt beschouwd. Een mooie naam is de “Victoria’s Angels”. Klanten met een Angel-kaart krijgen meer aanbiedingen  aangeboden en worden meestal als de beste klanten beschouwd, met voorrang op de “Big Sales”, zoals de ” Semi-anual Sale” en “Black Friday”.

Waarom wordt men een “Victoria’s Secret Freak”?

Victoria’s Secret heeft veel om gek van te worden, als het gaat om lingerie, badmode en schoonheidsproducten. Ook make-up, kledingspakken, schoenen, tassen en accessoires trekken veel aandacht aan. In elk Victoria’s Secret filiaal en ook op de website www.victoriassecret.com valt veel leuke dingen te zien. Soms kan het per filiaal, qua modellen verschillen, maar op de website staat alle aanbod beschikbaar voor de echte “Die Hards”. Wie in de Verenigde Staten, Canada of Puerto Rico woont, kan meer van de voordelen op de website genieten. Voor meiden en vrouwen uit andere landen kan het soms lastig zijn.

De lingerie bestaat uit verschillende collecties met verschillende modellen die bij elk lichaam past. Daarnaast is de stof waarmee de kleding wordt gemaakt van zeer goede kwaliteit.  Hierdoor gaan klanten steeds meer kopen en geven ook een goede feedback aan anderen door.

De schoonheidsproducten van de “Secret Garden”, “VS Fantasies”, “Dream Angels” zijn ook van goede kwaliteit. Al bij het eerst gebruik merkt men een verschil. Na enkele dagen is het wel opvallend dat je huid gezonder uitziet en zachter aanvoelt. Probeer ook een body scrub te gebruiken en dat werkt nog beter. Bij de parfumerie is er ook een bijzonder variëteit in geuren die onweerstaanbaar zijn om in de winkel te laten staan.

Een andere belangrijke reden waarom Victoria’s Secret zo geliefd wordt, zijn de spectaculaire aanbiedingen.  Zo worden de “Semi-Anual Sales” begin van en midden in het jaar worden gehouden. De “Black Friday” vindt eind November plaats. Ook tijdens de kerstperiode worden bijzondere kerstcollectie aangeboden. Daarnaast zijn voortdurend veel aanbiedingen om de koopkracht bij klanten te blijven stimuleren.

Meestal gaat bij de aanbiedingen een flink bedrag vanaf. Bekijk de schoonheidsproducten van “VS Fantasies”. Normaal $12 per stuk. In de aanbieding 3 voor $25 , 5 voor $30 of 7 voor $35. Kortom je kan het voor meer dan de helft van de originele prijs krijgen. Zowel op de website als in de winkels zijn voortdurend aanbiedingen. Doordat deze aanbiedingen altijd zo aantrekkelijk zijn en omdat Victoria’s Secret qua kwaliteit goed is, is het onmogelijk om het te zien en te laten zitten. Men wordt hoe dan ook gestimuleerd om te kopen.

Mocht men in Nederland wonen en twee tot vier maal per jaar naar Amerika reizen, dan is het niet gek dat men de kans grijpt om de meeste kleding en producten van Victoria’s Secret te hamsteren. Enige nadeel is, dat als men geen postadres in Amerika hebt, men zich niet kan aanmelden voor de “Angel Reward Card”.  Dit is handig als men een grote uitgave bij Victoria’s Secret doet.

Of men nu een “Reward Card” heeft of niet, men kan een “Victoria’s Secret Freak” worden door veel uit te geven aan zowel de spectaculaire aanbiedingen van Victoria’s als de kledingen en producten die niet in de aanbieding zijn. Daarnaast houden de”Freaks” hun E-mails en de website van Victoria’s Secret constant in de gaten om alles te verzamelen die ze online zien. Ook al woont men niet in de Verenigden Staten. Tijdens een reis naar Amerika of bij de gelegenheid om een Victoria’s Secret winkel met twee grote en volle tassen uit te lopen, hoort al bij het gedrag van een “Victoria’s Secret Freak”.