blog placeholder

Elke dag een stralende lach, het perfecte gezicht en een geweldige outfit. Dit zijn de ingrediënten voor een super uitstraling. Zou je dit niet elke dag willen..? In dit artikel zal ik u alles vertellen over make-up en outfit’s! En wie weet nog een extra geheimpje! 

ssssht!! niet door vertellen he!

Voor de super uistraling hebben we nodig:

1. Het perfecte gezicht.

Hoe creëer je het perfecte gezicht? Als eerste beginnen we met een foundation dit zorgt ervoor dat je een mooie egale huid krijgt. Dit kan je in verschillende varianten krijgen. Als je een keer naar de drogisterij gaat zie je dat ze ook enorm in prijzen verschillen. Je hebt namelijk foundation met merk maar ook zonder merk. Het belangrijkste is natuurlijk dat je wel de juiste kleur hebt want anders kan je geen egale huid creëren en loop je voor schut. Als tweede kan je natuurlijk niet met een woeste bos boven je ogen lopen, je moet ervoor zorgen dat je wenkbrauwen geëpileerd dit zorgt een een strak effect en maakt je ogen groter en opvallender. Dit kan je bij de kapper laten doen, maar natuurlijk ook zelf. Als je besluit het zelf te gaan doen is het wel verstandig om op internet filmpjes te kijken naar meisjes die hier voorbeelden van geven en je het een of ander uitlegt. natuurlijk hoort bij je ogen een perfecte oogschaduw om je ogen nog meer te laten spreken.1 kleur oogschaduw is niet genoeg! door verschillende kleuren met elkaar te combineren krijg je echt een apart effect, ga naar winkel koop een pallet en experimenteer maar wat, je zult al snel merken wat jij kan doen! Dan komen we bij de lippen om je lippen te laten spreken zet je een mooie kleur lippenstift in de kleur van je huid daar overheen een kleine laag lipgloss met een gloed en je lippen zien er prachtig uit. En als laatste zou je eventueel wat ruche kunnen aan brengen op je wangen.

2. Een geweldige outfit

Dit deel is voor ieder persoon weer wat anders. Je hebt natuurlijk verschillende soorten stylen!

– Gothic

– HipHop

– Hippies

– Girly

Maar om echt de perfecte look te creëren zou ik zeggen, zorg gewoon dat het echt fashion is! Neem bijvoorbeeld een mooie gekleurde losse jurk en high heels dan heb je een sexy style. Of bijvoorbeeld een rode strakke jurk met rode hoge pumps.

3. Elke dag een stralende lach.

Dan komen we bij de stralende lach, als al mijn tips van hierboven heb opgevolgt dan zou je eens voor de spiegel moeten gaan staan. En kijk naar jezelf, dit had gewoon iemand op de rode loper kunnen zijn! Zo prachtig zie jij er nu uit! Als je jezelf zo ziet…. nou! dan komt die lach vanzelf!

ohja!! vergeet je haar niet he!

haren wassen, een paar krulspelden in je haar, laten drogen! En je krijgt mooi krullend haar!