blog placeholder

Je hebt niet altijd tijd om zin om richting de winkels te gaan om, maar je hebt echt nieuwe kleding nodig. Online winkelen de nieuwe manier van kleding shoppen. Maar in hoeverre is dat nu voordeliger dan even snel naar een winkel, passen en afrekenen.

Voor veel werkende mensen is het vaak niet mogelijk om door de weeks even snel langs de winkels te gaan, maar in het weekend is het vaak zo druk dat het winkelen gewoon niet meer leuk is. Wat doe je dan, je gaat op internet naar de website van de desbetreffende winkel en besteld daar je spullen. Een paar dagen wachten en het is binnen. Helaas zijn er ook nadelen aan deze manier van shoppen. Soms is het niet in jouw maat, nou is dat ook niet zo in de winkel. Echter in de winkel kun je het voor je laten bestellen en weet je in ieder geval zeker dat het aankomt. Als het dan aankomt in de winkel kun je het passen en zien of het je staat en daar dan nog besluiten of je het meeneemt of niet. Al is het tegenwoordig wel zo dat als je niet tevreden ben, de producten kunnen worden teruggestuurd.

{{extraAds}}

Ten tweede moet je bij sommige online winkels extra betalen voor de verzending, wat natuurlijk niet zo is als je het gewoon rechtstreeks haalt bij de winkel. Het is natuurlijk wel een overweging waard of je iets extra wilt betalen voor je kleding in plaats van in rijen te staan om te passen en om te betalen. Nog een belangrijk iets, als je in de winkel bent en je hebt de kleding naar keuze dan kun je het meteen meenemen en niet een bepaald aantal werkdagen wachten. Voor veel mensen die kleding zoeken is dat meestal voor diezelfde avond nog, dus dan heeft het geen zin te bestellen en kun je beter de eindeloze rijen trotseren. Dus tenzij je al van te voren weet dat je op een bepaalde dag een feest heb en iets nieuws wel hebben is het aan te raden toch even snel naar de winkels te gaan.

Daarnaast heeft winkelen ook een soort bindingseffect. Als je gezellig met vriendinnen/vrienden, je vriend/vriendin, je moeder wie dan ook gaat winkelen kun je tussendoor even gezellig ergens gaan zitten en wat eten. Gewoon er even lekker tussen uit en gezellig tijd doorbrengen met speciale mensen. Een beetje kletsen, lachen en natuurlijk genieten van elkaar en het winkelen.

Dus mocht je nu toch nog twijfelen of je toch niet even snel langs moet hoppen bij een winkel, gewoon doen het heeft veel voordelen. Je weet meteen hoe de kleding valt, je hebt het meteen in huis en bevordert de sociale contacten. Maar natuurlijk heeft het online shoppen ook wat je hebt geen lange wachtrijen en als je weet wat je wil ben je waarschijnlijk sneller klaar dan dat je naar de winkels moet. Hoe dan ook beide opties zijn er, maar persoonlijk is het beter om toch even ouderwets een middagje te gaan winkelen.