blog placeholder

 Omoda voert steevast de boventoom op het gebied van schoenen. Ben jij benieuwd naar hoe dat eigenlijk zo is gekomen? Lees hier meer over de geschiedenis en ontdek de vele voordelen van dit inspirerende familie bedrijf. 

 

 

Jaren geleden, in 1867 maarliefst, werd het fundament gelegd voor een keten die later zou uitgroeien tot een van de marktleiders op schoenen gebied. Ik heb het hier natuurlijk over Omoda. Deze schoenenketen bezit vandaag de dag 13 winkels in Nederland en verovert momenteel ook de Belgische, Duitse en Franse markt.

De grondleger van Omoda, Jacob Verton had al een goed oog mode. In de tijd dat de klompen werden vervangen door schoenen was hij er als de kippen bij en reed hij met zijn paard en wagen langs de boerderijen om zijn schoenen aan de man te brengen. Zijn liefde, kennis en passie voor het vak gaf hij door aan zijn kinderen en zo groeide een kleine schoenmaker uit zeeland uit tot een van de meest toonaangevende schoenenketens van West-Europa. 

Met hun eigen schoenenlijn zet en volgt Omoda feilloos de laatste trends. Ook verkopen ze in hun winkels 140 andere merken waaronder Timberland, Supertrash, Guess, Mexx en zo is er voor ieder wat wils. 

De trend voor het komende seizoen is de sleehak sandaal, het liefst met plateauzool. Dus heb je een hekel aan lopen op die wiebelige hakken? Dan heb je geluk. Een sleehak loopt namelijk hartstikke fijn en door de plateauzool heb je niet eens door dat je 10cm aan je lengte hebt toegevoegd. 

Op de website http://shopkortingscodes.nl/ vind je nog meer informatie over hoe dit familiebedrijf tot stand is gekomen. Ook word je er op de hoogte gehouden van de laatste trend en hebben ze bovendien exclusieve kortingscodes. Dat maakt het winkelen natuurlijk extra leuk! Intressant om eens door te lezen en regelmatig bij te houden voor de laatste acties en codes.