blog placeholder

Diep in haar hart verlangt iedere vrouw naar romantiek. Een stoere knappe ridder op een wit paard die je op komt halen voor het bal in zijn paleis. Een Sean Connery achtige man in een peperdure Bentley die het niet kan laten om jou op een jongensachtige manier te imponeren door jou, met zijn nieuwe Bentley driftend door de sneeuw, op te halen voor een galabal. Een schatrijke knappe jonge Indische zakenman woonachtig in Londen die je, sinds hij je ontmoette in een Londens restaurant toen je nog maar 15 jaar was,  iedere dag een enorm boeket met witte rozen stuurt met een briefje erbij met daarop “ik wacht op je”.

mooie romantische jurken

mooie romantische jurken

Romantische vrouwen:
Wat deze totaal verschillende romantische mannen met elkaar gemeen hebben is dat ze alles doen voor een romantische vrouw. Als jij dus droomt van een relatie met een knappe romantische man moet je er voor zorgen dat hij kan zien dat je romantisch bent. Maar hoe doe je dat? De vrouw van nu leert dat eigenlijk niet meer. Onze maatschappij is er op gericht om zelfstandige vrouwen te creëren die niet afhankelijk zijn van die stoere romantische mannen. Een romantische vrouw moet dus een vrouw zijn die haar leven niet laat sturen door die maatschappelijke druk maar die voor haar romantische afhankelijkheid van een stoere man durft uit te komen.

mooie romantische jurken

Romantische jurken:
Maar hoe kun je nu laten zien dat jij een romantische vrouw bent. Eigenlijk maar op één manier. Door een romantische jurk te dragen. Maar wat maakt een jurk nou een romantische jurk? Allereerst de kleur. De meest romantische kleuren zijn wit of roze, zowel zachtroze als hardroze. Ten tweede accentueert een romantische jurk je blote schouders, sleutelbeenderen en decolleté. Ten derde loopt het bovenlijf van een romantische jurk  in een v-vorm naar de bovenkant van je taille en waaiert van daaruit naar beneden tot de vloer zodat het lijkt of je hele lange benen hebt.

mooie romantische jurken

Van romantiek naar erotiek:
Het is natuurlijk heerlijk om op deze manier een knappe romantische man te bemachtigen. Maar hoe zorg je er nu voor dat de romantiek ongeforceerd overgaat in erotiek. Ook hiervoor leent romantische kleding zich heel goed. Eenmaal thuisgekomen met je romantische verovering kun je je even excuseren en je vervolgens omkleden. Door vervolgens in een helroze satijnen jurk met niets eronder weer in de kamer terug te keren veranderd de romantiek als bij toverslag in erotiek.

mooie romantische jurken