blog placeholder

Als fotograaf en fotoliefhebber beschik ik over heel veel verschillende soorten meisjes waar mijn klanten uit kunnen kiezen. In mijn bestand heb ik blonde meisjes, zwartharige meisjes, bruinharige meisjes, dikke meisjes, dunne meisjes, blubberige meisjes, strakke meisjes, lange meisjes, korte meisjes, blanke meisjes, negroïde meisjes, aziatische meisjes en nog tientallen ander type meisjes. Al deze meisjes heb ik als vrijgemaakte  Tiff bestanden beschikbaar zodat ze in iedere willekeurige foto geplaatst kunnen worden. Uit al deze beschikbare meisjes worden de strakke meisjes het meest genomen, voor de meest uiteenlopendste reclames, door mijn klanten. Één strak meisje spant de kroon en wordt door bijna iedereen genomen als model. In dit artikel behandel ik de meest recente reclamefoto’s met dit strakke meisje.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in Pamper reclame: (casus verzonnen door mij)
Iedereen kent het merk Pampers. Het merk Pampers is zelfs zo bekend als babyluier dat in het algemeen taalgebruik elke papieren luier een Pamper wordt genoemd. De producent van Pampers ziet echter dat de markt voor baby-Pampers verzadigt raakt (ja zelfs Pampers raken verzadigt) en door het teruglopende geboortecijfer in Nederland zelfs in omvang begint af te nemen. Door de toenemende vergrijzing zijn er echter wel steeds meer volwassenen-luiers nodig. Pampers heeft speciaal voor deze nieuwe doelgroep de volwassenen-pamper ontwikkeld. Ze willen de volwassenen-pampers op de markt brengen met de nieuwe merknaam “Sumo-Pampers”. Er wordt nu nog een beetje lacherig gedaan over volwassenen-luiers en om daar verandering in te brengen kiest Pampers voor een stoere campagne met sumo worstelaars en een sexy meisje.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in auto reclame: (casus verzonnen door mij)
De belangrijkste reden om een standaard auto te tunen is om indruk te maken op mooie meisjes. Het bekende bedrijf Car Fantasy heeft daarom voor hun nieuwste advertentie ook het strakke meisje gekozen. De auto is van goedkope Chinese makelij maar krijgt door de uitgebreide tuning en het strakke meisje toch een hele stoere uitstraling.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in vakantie reclame: (casus verzonnen door mij)
Het reisbureau “Indian Travel” biedt dure droomreizen aan naar India. De foto van de “Taj Mahal” is hiervoor natuurlijk de standaard reclame afbeelding. Om vooral ook de mannen onbewust extra te verleiden tot het lezen van de advertentie heeft men het strakke meisje genomen om dit subtiel te bewerkstelligen.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in fiets reclame: (casus verzonnen door mij)
Een fiets is eigenlijk een gewoon alledaags gebruiksvoorwerp. De Chinese fietsfabrikant Gain wil graag de europese markt veroveren. De fiets die de europese markt moet gaan veroveren is de “Gain Power”. De “Gain Power” wordt in de markt gezet als stoere power bike. Om de europese mannen te overtuigen van de “Power” van de fiets heeft Gain het strakke meisje genomen om de advertentie stoer en verleidelijk te maken.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in hotel reclame: (casus verzonnen door mij)
Dit kleine hotel in Thana (India) heeft het strakke meisje genomen voor haar advertentiefoto op de diverse reis-websites. De foto roept direct de interesse op van heel veel mensen die op een reis-website op zoek zijn naar een low budget vakantie in India.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in huizen reclame: (casus verzonnen door mij)
Een makelaarskantoor in Utrecht zocht een goede manier om een aantal aan het water gebouwde nieuwbouwhuizen meer onder de aandacht te brengen. Ook zijn hebben het strakke meisje genomen om de reclamefoto voor de bijna kinderlijk vormgegeven huizen extra attentiewaarde te geven.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in vakantie reclame: (casus verzonnen door mij)
Reizen naar Finland hebben een heel saai imago. De meeste advertenties tonen schitterende, maar dodelijk slaapverwekkende foto’s van meertjes met de ondergaande noorderzon. Het Fins verkeersbureau wil echter laten zien dat er ook voor jongeren leuke dingen zijn te beleven in Finland. Daarom heeft ook het Fins verkeersbureau het strakke meisje genomen om in een reclamefoto voor Finland te zetten.

lekker strak meisje overal genomen

Strak meisje in schoenen reclame: (casus verzonnen door mij)
Ook Zalando heeft het strakke meisje genomen voor haar reclame campagne. Deze reclamefoto is bedoeld om de vrouwen te laten zien dat het donkere laarzen seizoen weer voorbij is en dat het stralend nieuwe zomerschoenenseizoen weer is aangebroken.

lekker strak meisje overal genomen