blog placeholder

Zelf leuke en makkelijke nagels maken is niet zo moeilijk als iedereen denkt. Bij de foto is een bij te zien met een spoor van pink tot wijsvinger. Dit is makkelijk te maken en uniek.

Hier makkelijk leuke nagels gemaakt.

Vroeger werd nagellak gebruikt om de sociale rang van iemand aan te geven. Tegenwoordig hebben veel vrouwen en meisjes nagellak op om de nagels mooier te maken, sterker te laten worden of te beschermen. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende mogelijkheden om de nagels te versieren. Overal op het internet zijn tips te verkrijgen om de nagels uniek en mooi te maken. 
Een goed voorbeeld hiervoor is crack nagellak, wat er al volgt uit ziet. Er wordt eerst een gewone basislaag aan gebracht, dit kan met kleur. Hierna wordt de crack nagellak aangebracht, en slechts in een paar seconden ‘cracked’ de nagellak. Door hier nog een laag blanke lak over heen te doen, blijft het extra lang zitten.

 Dit is slechts één van de manieren hoe nagels een extraatje kunnen krijgen. Door de nagels zelf te lakken zijn ze altijd uniek. Het is natuurlijk nog makkelijker om nep nagels te kopen en ze op te plakken, maar dat ziet er meestal alleen de eerste weken mooi uit, hierna groeien ze uit en worden ze lelijk. Ze kunnen natuurlijk opgevuld worden, maar het is een dure hobby. Er kan daarom ook geld bespaard worden door zelf de nagels te lakken. Al de foto’s die U in dit artikel vindt, zijn mijn eigen nagels en heb ze ook zelf gelakt.

Nagel lakken vergt veel tijd, en moet ook niet overhaast worden.
 Als er aan tijd gebrek is, kunt u toch unieke nagels maken, zonder dat het veel tijd kost. Er is weer een nieuw product op de markt genaamd ; Konad.
Dit systeem is enorm makkelijk in gebruik. Allereerst wordt er een basis laag opgebracht, wat hier de kleur blauw is. Op het ronde metalen plaatje wat hieronder staat, staan figuurtjes op. Op een figuurtje naar keuze, wordt er nagellak op gesmeerd, bij voorkeur te veel dan te weinig. Daarna wordt er de ‘schraper’ het overige nagellak kleine stempel schraper.jpgm1.giferaf gehaald, zodat alleen het figuurtje overblijft. Dan wordt er een stempel van het figuurtje gemaakt en kan dit zo op de nagel gestempeld worden. Dit is enorm makkelijk in gebruik en scheelt veel tijd en evengoed enorm leuke creatieve nagels.

 

 

Voor diegene die echt iets unieks wilt maken is hier een leuke tip. Door een kwastje van een eyeliner te gebruiken kunnen er vele leuke creaties gemaakt worden. Dit kwastje is namelijk zo dun dat door het kwastje in de nagellak onder te dompelen er leuke en preciese figuurtjes op de nagels geplaatst kunnen worden, wat in de foto in de inleiding te zien was. Alles kan gemaakt worden, als er maar voldoende tijd en creatifiteit is.

Nagellakken kan dus altijd leuk, mooi en interessant zijn, op vele mogelijke manieren.