blog placeholder

Kenmerken van lightinthebox.com:
lightinthebox.com is beschikbaar in de volgende talen, het Engels (English), het Frans (Français), het Spaans (Español), het Duits (Deutsch), het Italiaans (Italiano), het Portugees (Português), het Japans (日本語), het Russisch (Русский), het Nederlands, het Noors (Norsk), het Deens (Dansk), het Zweeds (Svenska), het Koreaans (한국어), het Fins (Suomi), het Hebreeuws (עברית), het Turks (Türkçe), het Pools (Polski), het Tsjechisch (Čeština), het Grieks (Ελληνικά), het Bosnisch (Hrvatski), het Roemeens (Română), het Hongaars (Magyar), het Thais (ไทย), het Indonesisch (Bahasa Indonesia), het Maleisisch (Bahasa Malaysia) en het Arabisch (عربي) waar de website www.shamsbox.com heet.

Starpagina van lightinthebox.com:
Ik ben voor het eerst op lightinthebox.com terecht gekomen toen ik op zoek was naar een dirndl voor mijn vrouw die ze misschien op een apres ski party zou gaan dragen. Door deze zoekterm verschenen er op de startpagina van lightinthebox.com plaatjes van een Jacquard katoen Voor Busk Sluiting plastic baleinen Corset Shapewear Met T-band), een witte vlinder knoop kralen zijden kousen, 4 banden sexy kant met satijnen linten jarretellegordels & string, een set bruiloft kousenbanden, een Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten, een Strapless chinlon beha met halve cups, een katoen en chinlon voor buste sluiting taille chincer, een satijn met jacquard strapless voorkant busk sluiting korset shapewear en een Viscose strapless Voor Busk sluiting korsetten Shapewear.

Light in the box Dirndl

Advertenties voor lightinthebox.com:
Sinds mijn bezoek op lightinthebox.com verschijnen er op heel veel pagina’s die ik bezoek Google Adsense geanimeerde advertenties voor lightinthebox.com. In deze Flash advertenties worden ze producten om de beurt ingezoomd. De opvallendste daarvan is De dnyh® vrouwen transparante borduurwerk strikken holle ondergoed.

 

De dnyh® vrouwen transparante borduurwerk strikken holle ondergoed:
Ik heb een screenshot gemaakt van De dnyh® vrouwen transparante borduurwerk strikken holle ondergoed afbeelding en deze geüpload in de Google foto zoek functie. Dit gaf maar in 4 taalversies van lightinthebox.com een resultaat. Namelijk in het Nederlands De dnyh® vrouwen transparante borduurwerk strikken holle ondergoed, in het Frans broderie transparente des femmes dnyh® s’incline sous-vêtements creux, in het duits dnyh® Frauen transparente Stickerei beugt Hohl Unterwäsche, in het hebreeuws הרקמה השקופה של הנשים dnyh® מרכינה תחתונים חלולים  en in het thais กางเกงในผีเสื้อสีดำ แสดงเต็มตัว (Figuur vlinder zwart ondergoed).

Waar is lightinthebox.com gevestigd:
De server van lightinthebox.com staat in Washington. De officiële bedrijfsnaam is Lightinthebox. com. Het bedrijfsadres is No. 56 Dong Si Huan Zhong Lu, Beijing in de chinese provincie Beijing de postcode is : 100025. Het  telefoonnummer  van Lightinthebox. Co is 86-10-59080008 en het faxnummer is 86-10-59080270. De contactpersoon is  Jessica Yu. Het internet home adres is Lightinthebox. Com. De digitale toonzaal van lightinthebox.com is http://nl.made-in-china.com/co_wholesaler2011/