blog placeholder

Mooie, lange, volle en gekrulde wimpers. Dat wil toch iedereen? Helaas heeft niet iedereen perfecte wimpers, maar er zijn een aantal mogelijkheden om het beste uit uw wimpers te halen! Dit kan bijvoorbeeld met een wimperkrultang. Laat mij u vertellen wat het geheim is achter dit, soms ‘enge’, apparaat.

De eerste keer dat ik een wimperkrultang gebruikte, vond ik het nogal eng, ik was bang dat mijn vel tussen de tang kwam. Als snel ontdekte ik, dat dit inderdaad kan gebeuren. Bijna had ik de tang in de prullenbak gegooid, maar ik zette toch nog even door. Met na een aantal keer oefenen, een prachtig resultaat!

Vooraf
Allereerst is het belangrijk dat u wimpers schoon zijn, geen make-up en vetvrij. Een beetje poeder aanbrengen op de wimpers, zorgt ervoor dat de mascara beter blijft zitten.

De krultang
U pakt de krultang en plaatst deze helemaal tot het begin van de wimpers, pas op voor uw huid! Druk de tang dicht voor enkele seconden, laat los, en herhaal dit zo vaak als u wilt. Beweeg de tang een klein stukje naar voren, tot het midden van de wimper haren. Druk de tang weer dicht voor enkele seconden, laat los, en herhaal dit. Beweeg dan de tang naar het uiteinden van de wimpers en herhaal de stap van het dichtdrukken en loslaten. U ziet nu dat de wimpers mooi gekruld zijn, is dit niet het geval, herhaal de stappen tot u de wimpers mooi genoeg vindt. Dit trucje duurt even voordat u het aangeleerd heeft, maar na een aantal keer oefenen gaat het steeds beter!

Mascara
Voor een extra mooi effect, brengt u een laag mascara aan, pas op dat u niet te veel gebruikt, hierdoor gaan de haren aan elkaar vast kleven. Laat de mascara drogen, ondertussen kunt u iets anders gaan doen. Het kan voorkomen, dat nadat de mascara gedroogd is, de wimper haren weer iets naar beneden zijn gezakt. Pak weer uw krultang, en herhaal de stappen.

Als u de wimpers niet vol genoeg vindt, kunt u meerdere lagen mascara aanbrengen. Houdt goed in gedachten, dat u telkens één laag mascara aanbrengt! Dit voor het mooiste effect.

Ta-da! De hele dag prachtige wimpers in niet al te veel tijd. Wimperkrultangen zijn te koop in de drogist of op internet. Geniet ervan!