blog placeholder

Adidas maakt gebruik van twee verschillende logo’s. Het zogenaamde oude trifolio logo, dit is het bladvormige logo dat Adidas vanaf de 1972 voor al zijn producten gebruikte en het moderne drie schuine strepen logo dat Adidas sinds 2005 gebruikt. Het klassieke Adidas logo wordt tegenwoordig gebruikt voor de dagelijks draagbare casual kleding van Ajax. Het moderne Adidas logo wordt tegenwoordig gebruikt op de Adidas kleding die als echte sportkleding wordt gedragen. Deze zogenaamde Adidas performance lijn is voorzien van het strakke, moderne, drie schuine strepen Adidas logo. Dit moderne Adidas logo werd in eerste instantie gebruikt als duidelijk herkenbaar kwaliteitsmerk voor de serieuze sporter maar is in de loop van de tijd verworden tot het Adidas sportkleding en sportuitrusting logo.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Gratis hoge resolutie Adidas logo:

Er zijn tegenwoordig vier uitvoeringen van het Adidas logo in gebruik. Het moderne logo met de drie strepen in de vorm van een soort berg met daaronder het woord adidas® voor op Adidas sportkleding. Het moderne logo met de drie strepen in de vorm van een soort berg met daaronder het woord adidas® en het woord EQUIPMENT voor op Adidas sportaccessoires. Het Trifolio Adidas logo met rechtsboven ervan een ® teken (geregistreerd handelsmerk) en met daaronder adidas®. En de laatste versie het logo waarbij adidas® voor het trifolio met daar rechtsboven een ® teken. Van alle vier de versies kun je op http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html gratis de bijbehorende bestanden ophalen.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Bestandsvormen:

Als je het door jou gekozen gratis hoge resolutie Adidas logo van http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html hebt gedownload zul je zien dat het ontvangen bestand een zogenaamd RAR bestand is. Dit is een zogenaamde gecomprimeerde map, je kunt deze uitpakken met het gratis compressie programma 7zipp. Als je het bestand uitgepakt hebt zul je zien dat er  drie bestanden in zitten. Deze bestanden zijn steeds hetzelfde logo maar dan in drie verschillende bestandsversies. Het eerste bestand in gecomprimeerde map heet bij alle vier de verschillende logo versies steeds Adidas.ai, het tweede bestand heet steeds Adidas.eps en het derde bestand heet steeds Adidas.png.

Adidas.ai:
Het bestand Adidas.ai is een zogenaamd Adobe Illustrator bestand. Dit is een zogenaamd vectorbestand. Het bekendste vector ontwerp programma is natuurlijk Adobe Illustrator. Adobe Illustrator is echter een heel duur programma dus dat wordt hoofdzakelijk gebruikt door mensen die ontwerpen als beroep hebben. Je kunt het echter ook openen en bewerken met programma’s als Photoshop of Fireworks. Het mooie van dit vectorbestand is dat je met behulp van dit bestand hoogwaardige logo’s kunt aanbrengen doordat door middel van de vectorpunten speciale Flexdruk, en Flockdruck machines kunnen worden aangestuurd. http://www.spreadshirt.nl/-C5818/categoryId/313/articleId/1231

Flexdruk:
Met het normale Flexdruk procedé kunnen er tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat is heel duurzaam en wasbaar op 60 graden. Flex is een rubberachtig materiaal wat vaak langer mee gaat dan het bedrukte object.

Speciale flexdruk:
Met de Speciale Flexdruk techniek kan het ontwerp in glinsterend goud of zilver op op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat is heel duurzaam.

Flockdruk:
Met het Flockdruk procedé kunnen er tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat voelt fluweelachtig aan en is heel duurzaam. Flock is een zachte, fluweelachtige folie waar de motieven uit worden gesneden. Het geeft een professionele, strakke uitstraling.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Adidas.eps
EPS staat voor Encapsulated PostScript en is een grafisch bestand in de taal PostScript. EPS bestanden worden vaak als standaard gebruikt voor het uitwisselen van documenten tussen de verschillende systemen en applicaties. Een EPS bestand kan 2D vector graphics, bitmap afbeeldingen en tekst bevatten. EPS bestanden worden voornamelijk in de drukkerij sector gebruikt en zijn onder andere met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop te openen. Niet grafische opmaak programma’s kunnen EPS bestanden meestal niet openen, en vaak ook niet plaatsen.

Adidas.png
PNG betekend Portable Network Graphics en het is een bestandsformaat met verliesloze compressie. In een PNG-afbeelding is voor elke pixel een rood-, groen, blauwwaarde en een transparantie (alpha-waarde) opgegeven. Het gevolg hiervan is dat elke pixel een bepaalde hoeveelheid transparantie kan hebben, bijvoorbeeld helemaal transparant of gedeeltelijk transparant met bijvoorbeeld wat licht groen eroverheen. Het Adidas PNG formaat is alleen te gebruken voor digitale print en niet voor het aansturen van de speciale Flex of Flock machines.

Conclusie:
Met de gratis hoge resolutie Adidas logo bestanden van http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html kun je je eigen adidas damesvest, adidas herenvest, adidas meisjesvest, adidasjongensvest adidas t-shirt, adidas track top, adidas  full-zip hoodie, adidas reaction pullover, adidas trainingsbroek, adidas tennistas, adidas sporttas, adidas computertas etcetera maken. Vooral met de Adobe Illustrator vectorbestanden zijn de mogelijkheden en de resultaten, door de geavanceerde Flex en Flock druk technieken, eindeloos mooi en zeer slijtage bestendig.