blog placeholder

Er zijn heel veel manieren om goedkoop aan merkkleding te komen. Je kunt het bij gewone kledingzaak of bij de kringloopwinkel kopen, je kunt het tweede hands via marktplaats kopen etc. Het loont altijd de moeite om te zoeken op internet !! Er zijn echter nog een aantal manieren.

Goedkope merkkleding voor tieners

Outlet centra:

Een gezellige manier om voordelig merkkleding te kopen is een bezoek aan een zgn. outlet centrum. Hiervan zijn er drie in Nederland en  één in België. Dit zijn respectievelijk:

Goedkope merkkleding voor tieners

Batavia Stad:

Batavia Stad is een ‘outlet’ winkelcentrum (Factory Outlet Center) aan de kust bij Lelystad (Flevoland), genoemd naar het schip de Batavia. Een replica van dit schip uit 1628 is vlakbij afgemeerd, bij de Bataviawerf. Om in stijl te blijven, is Batavia Stad gebouwd in de vorm van een zeventiende-eeuwse versterking. De huisjes zijn gebouwd van hout. Er worden modeartikelen van bekende merken verkocht. Tevens zijn er vier restaurants, een hondenkennel en een parkeergelegenheid.

Het Designer Outlet:

Het Designer Outlet Roermond is een Designer Outlet Center van het Britse bedrijf McArthur Glen. Het center is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad en is geopend in november 2001. Met 4,1 miljoen bezoekers per jaar is het “de grote attractie in Nederland”. Het merendeel van de bezoekers komt uit Duitsland.

Rosada Factory Outlet:

Rosada is een Factory Outlet Center bij de Nederlandse stad Roosendaal in Noord-Brabant. Het is het derde outletcentrum van Nederland en heeft een capaciteit van 82 winkels waarvan er 70 bezet zijn. Rosada werd geopend op 1 november 2006. De naam is afgeleid van Roosendaal

Maasmechelen Village:

Maasmechelen Village is een groot outletshoppingcentrum in Maasmechelen van de Britse firma Value Retail. Het winkelcentrum bevindt zich naast de als monument bewaarde lifttorens van de mijnschachten van de in 1987 gesloten mijnen van Eisden, de winkels zijn ook naar dit thema gebouwd. Het winkelcomplex bestaat uit een grote niet overdekte winkelstraat, de Mijnwerkersstraat, met enkele kleinere dwarse winkelstraatjes. De parking, met 4.000 staanplaatsen, bevindt zich in de door de winkelstraat half omsloten ruimte. De winkels trekken tienduizenden bezoekers per week, waaronder veel Duitsers, Nederlands en Belgen. In 2009 werden 2,5 miljoen bezoekers geteld.

Kleding bestellen uit china:
Je kunt ook eenvoudig merkleding kopen bij een chinese online kledingshop. Bijvoorbeeld http://www.chinashopunion.com/ als je het zelf online bestelt is het echt veel goedkoper! Je kunt online bestellen en ze sturen het gewoon naar nederland en het kost bijna niks!

Er zijn ook veel nederlandse websites waar je merkkleding bij de groothandel of rechtstreeks bij de fabriek kan kopen. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal merken die verkrijgbaar zijn bij de webshops en groothandels.

Nike, Diesel, Tommy Hilfiger, Gucci, G-star, D&G, Esprit, Pall Mall, Hugo Boss, Björn Borg, Levi’s, Ray-Ban etc.

Goedkope merkkleding voor tieners

Uitleg goedkope Merkkleding:

Er zijn meer dan 60 internet adressen waar je nieuwe merkkleding en accessoires kunt inkopen tegen outlet prijzen. Meestal koop je rechtstreeks van de groothandel, zowel in grote hoeveelheden als per stuk. Er zijn adressen voor dameskleding, herenkleding en zelfs kinderkleding. Naast de goedkope merkkleding worden ook schoenen, tassen, zonnebrillen, parfum, horloges en andere accessoires aangeboden.

Voorbeelden goedkope merkkleding: De nieuwste Nike schoenen in de winkel 125 euro, op het internet te koop voor 38 euro!! Tassen van Louis Vuiton – Chanel – Burrberry voor 65 euro!  Parfum van Prada, Armani, D&G, Hugo Boss, Chanel, Louis Vuitton, Burberry en Versace. Voor zeer aantrekkelijke prijzen! Timberland schoenen 120 euro in de winkel en voor 40 euro via de kleding lijst inclusief verzendkosten.

Je kunt ook naar Amerika gaan voor de goedkope merkkleding: Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Nike enz. De amerikanen vinden het ongelooflijk wat je in Nederland moet betalen voor bijvoorbeeld een spijkerbroek van Tommy Hilfiger. In Amerika betaal je voor je dezelfde broek de helft (in $). Reken het verschil dus maar uit met de stand van de dollar nu. Je kunt al 4 dagen naar New York voor slechts € 769,00!

Dit zijn een paar voorbeelden, er zijn nog legio andere manieren om goedkoop merkkleding te kopen. Hoe? Een kwestie van goed zoeken op internet.