vrouw met diverse kettingen

Als je een cadeau zoekt, is een sieraad altijd een optie. Het is een grappig feit dat voor zowel mannen als vrouwen geldt dat sieraden vrijwel nooit op een verlanglijstje worden gezet. Maar als algemeen wordt gevraagd welk cadeau iemand graag ontvangt, staan sieraden altijd prominent in de top tien. Sieraden zijn er niet alleen voor geliefde partners, er zijn veel meer opties om die te schenken. En vergeet zeker jezelf niet als je hieronder een leuk item aantreft. Hierna volgen de trends voor 2021.

1. Stoer en een beetje grof

Deze zijn vooral bedoeld als sieraden voor mannen. Ze zijn opvallend groot en van diverse materialen gemaakt. Daarbij kan je denken aan een zilveren armband voor heren, maar ook andere metalen kunnen. Leer is ook zeer geschikt om te dragen als je met een armband een statement wilt maken. Deze sieraden voor heren zijn ook vrij tijdloos.

2. More is more

Hiermee kan je in feite alle kanten op. Het wordt ook wel aangeduid met het stacking-effect. Draag dan ook gerust meerdere kettingen over elkaar, meerdere verschillende soorten ringen aan 1 vinger. Ook in de oren mag je dit jaar wat extra doen. Trends veranderen nu eenmaal en waar less is more een paar jaar geleden helemaal in was, wordt het nu over een andere boeg gegooid. Weet je wat een van de voordelen van deze trend is? Het geeft je een goede reden om weer eens te gaan shoppen.

3. Classy

Classy zal altijd een trend blijven zolang er classy vrouwen zijn. Maar wat is nu precies classy in 2021? De glans van diamanten met een prijs die voor een ieder haalbaar is: zirconia. Gebruik ze in je oorbellen, kettingen of ringen. De schittering van deze sieraden past gewoon bij elke outfit. Ze zijn geschikt voor een avondje op chique maar passen ook bij je werkkleding. Deze glitters zijn er voor de vrouw met zelfvertrouwen en klasse.

4. Sieraden met geboortestenen

Hou je wel van sieraden met een persoonlijk tintje? Denk dan eens aan je geboortesteen. Voor iedere maand is er een andere steen. Ben je benieuwd welke steen bij jouw geboortedag past? Je kan die informatie moeiteloos op internet vinden. Er is een grote keuze in sieraden met geboortesteen, zowel voor je hals, pols, vinger of je oren. Combineren is uiteraard ook altijd mogelijk. Een voordeel is dat deze geboortestenen vaak niet bijzonder duur zijn. Speciaal zijn ze echter altijd wel en wedden dat je er vragen over krijgt? Een duurzame keuze voor sieraden!

5. Persoonlijke sieraden

Sieraden zijn vaak al erg persoonlijk maar daar kan je nog iets extra’s mee. Uiteraard is een inscriptie een mogelijkheid. Daarbij is behalve een datum of een naam ook een locatie mogelijk die voor jou of jullie erg veel betekent. Maar er zijn ook vele symbolen waar je uit kan kiezen en dat hoeft niet altijd een hartje te zijn. Bedenk maar eens hoe je kan scoren door iets te vinden dat jullie verbindt en voor anderen niet duidelijk is. Dat is niet eens moeilijk omdat er sieraden zijn in echt alle symbolen en vormen die jij maar kan bedenken.