blog placeholder

Over smaak valt te twisten maar ik durf te zeggen dat Maria Jose Cristerna toch echt de lelijkste vrouw op aarde is. Natuurlijk kan een paar piercings of een paar mooie tattoo’s heel aantrekkelijk zijn bij een vrouw maar Maria Jose Cristerna heeft het zo erg overdreven dat er weinig meer over is van de mooie jonge vrouw die zei eens was. Natuurlijk vraagt ieder normaal mens zichzelf af wat iemand bezield om zichzelf zo toe te takelen. Als reden geeft Maria Jose Cristerna dat ze is begonnen met het zetten van tattoo’s omdat ze thuis mishandelt werd. Vanaf het moment dat ze de moed had gevonden van huis weg te gaan wilde ze door middel van haar tatoeages laten zien dat ze nu zelf baas was over haar eigen lichaam en er mee kon doen wat ze zelf wou.

De versierselen van maria jose cristerna:
Het begon dus allemaal met één tatoeage maar later volgden er nog veel meer en zocht ze naar nog meer manieren om zichzelf naar haar eigen ideeën om te vormen. Naast een enorme aantal tatoeages in alle soorten en maten liet zij ook een groot aantal piercings in haar lichaam aanbrengen. Dit zijn respectievelijk, oorpiercings, neuspiercings, wenkbrauwpiercings, neusrugpiercings, lippiercings en haar hele gezicht is bezaaid met miniscule huidpiercings. Zij heeft bewust geen navelpiercings, tepelpiercings, tongpiercings en schaamlippiercings genomen omdat zij dat als gelovige katholieke moeder ordinair en aanstootgevend vindt.

Naast een aantal oorpiercings heeft ze ook in ieder oor een hele grote “binnenoorring” laten zetten. Dor het steeds geleidelijk aan oprekken van de gaten in haar oren heeft ze nu twee grote gaten van bijna 4 centimeter doorsnee waar de “binnenoorring” in zitten.

Permanente make up:
Wat niet direct opvalt maar ook wel degelijk op haar gezicht getatoeëerd is is de permanente make up die ze draagt. Zowel haar ogen, haar wenkbrauwen als haar opvallende oogschaduw bestaan uit onderhuids aangebrachte gekleurde inkt. Ook de iris van haar ogen heeft ze inwendig lichtblauw laten verven.

Onderhuidse hoorns:
Om haar uiterlijk ook in 3D te verfraaien heeft Maria Jose Cristerna onderhuids objecten laten plaatsen waardoor zij een soort hoorntjes op haar hoofd heeft gekregen. Ook heeft ze een paar kopspijkers met de punt naar buiten laten implanteren die daardoor als echte scherpe metalen hoorntjes uit haar hoofd steken.

Dreadlocks:
Alle bovenstaande versierselen kan ik nog wel waarderen maar er is één ding wat ik zo verschrikkelijk lelijk vindt dat ze daardoor van mij absoluut de titel “lelijkste vrouw ter wereld” krijgt. Dit aller, aller lelijkste zijn haar vieze knalrood geverfde dreadlocks. Dat vind ik nou echt walgingwekkend. Al haar ander versieringen zijn wel extreem maar die zijn tenminste schoon. Haar rode dreadlocks zijn echter het resultaat van jarenlang niet wassen en stinken zo erg dat ik spontaan braakneigingen krijg.