blog placeholder

Bij nagel verzorging gaat het er vaak niet om welke producten je gebruikt, maar vooral hoe je ze gebruikt. Nagels die regelmatig verzorgd worden zien er beter uit!

Vijlen
De beste vijlen voor je nagels zijn glasvijlen. Waarom? Glas vijlen hebben een fijne structuur waardoor de nagels het minst worden beschadigd. Glasvijlen worden goedkoop al verkocht vanaf 1 euro, maar bij de ici-paris XL verkopen ze glasvijlen voor 8 euro. Het scheelt een wat geld maar bij dit product merk je een groot verschil in kwaliteit. Aan een glasvijl moet je wel wennen, omdat je minder het gevoel hebt dat je aan het vijlen bent.

Nagel gels en olie
Voor de verzorging van nagels en nagelriemen, worden veel verschillende producten aangeboden. Hierin kun je wel geld besparen. De duurdere producten bieden geen verschil. Bovendien zijn dit soort producten heel duurzaam.  Voor de verzorging van nagelriemen raad ik de nagelolie van etos eigen merk aan. Deze is goedkoop en werkt goed. Je kunt nagel olie voor het lakken van je nagels aanbrengen, maar dit belemmert de hechting van de nagellak. Je kunt het beter na het lakker erop doen. Daarna kun je het ook dagelijks herhalen. Masseer het altijd even in en laat het erop zitten. Je nagelriemen worden zachter en ook je nagels gaan er ook beter van groeien omdat ze niet tegen gehouden worden door de nagelriemen. Voor het lakken van de nagels kun je beter een gel gebruiken. Deze kun je er van te voren op smeren, dan even laten intrekken en daarna insmeren. Over de nagel gel kun je daarna gewoon lakken. Ook deze kun je net zo goed goedkoop kopen. Zelf raad ik de nagel gel repair en grow aan van de Hema.

Extra verzorging producten
Extra verzorging producten van dure merken beloven vaak erg veel. Vaak is het effect alleen van korte duur. Zodra je met het product stopt gaat het effect ook weg. Vaak gaat het bij de verzorging om het beschermende laagje. Daarom zijn goedkopere merken vaak een prima alternatief.

Tip!
Bij Yver Rocher verkopen ze ook Quick dry, dat zorg ervoor dat je nagellak gelijk opdroogt!