blog placeholder

De beste dagcreme selecteer je naargelang uw huidtype. Vele verkopers willen u per se de duurste cremes verkopen zonder rekening te houden met uw persoonlijke huid of huidprobleem. En net daar wringt het schoentje… deze creme zal niet helpen en zal u waarschijnlijk 30, 40 euro kosten, misschien zelfs meer! Genoeg van dat, de beste dagcreme kan ik u aanbieden op basis van uw persoonlijke noden, of liever de persoonlijke noden van uw eigen huid.

 

Maar is een dagcreme noodzakelijk? Jazeker, onze huid krijgt het zéér hard te verduren door de invloeden van buitenaf, waar wij dus geen vat op hebben, de zon, de extreme warmte of koude.

De beste dagcreme die ik u aanbied zal u een bescherming bieden tegen al deze factoren en nog veel meer.

Couperose, acnee, rosacea en noem maar op..sommige zaken zijn zeker soms  erfelijk bepaald maar kunnen erger worden naarmate we worden blootgesteld aan schadelijke omgevingslucht. Mijn beste dagcreme zal uw huid zo doeltreffend beschermen zodat de huid er opnieuw opvallend gezond zal uitzien.

 

Vele jaren geleden hadden de mensen uit het oude Egypte reeds begrepen dat het noodzakelijk was om de huid te beschermen. Met tal van plantenextracten wreven ze hun huid in om deze te verzorgen en helen.

Dus waarom zou dit nu anders zijn? Integendeel, de lucht was toen nog een pak minder verontreinigd dan nu het geval is, dus een  goede dagcreme is onontbeerlijk de dag van vandaag.

 

Reeds na enkele weken ziet u een verbluffend resultaat. En de goeie resultaten kunnen nog sneller volgen indien je vóór de dagcreme een serum gaat gebruiken. Een serum kan aangebracht worden voor de dagcreme en kan voor ieder huidtype of probleem worden aangewend omdat het een dunne gel betreft. Het voordeel is dat het serum supergeconcentreerd is, boordevol werkzame natuurlijke bestanddelen en zéér snel in de huid dringt om snel resultaat te behalen, een verbluffende  weldaad voor uw huid!