blog placeholder

Wereldwijd heb je mooie mannen, maar wie zijn nou echt de knapste leukste en mooiste mannen ter wereld?

5. Brad Pitt

Brad Pitt is geboren op 18 december 1963 in de Verenigde Staten, op school blonk hij uit in tennis en hij hield zich vooral bezig met debatteren en acteren. Hij nam acteerlessen en zo kreeg hij bijrolletjes in televisieserries zoals; Dalas en Growing Pains. Voordat hij een relatie met Angelina Jolie begon had hij nog andere relaties. Hij trouwde op 29 juli 2000 met Jenifer Aniston waar hij na 4,5 jaar huwelijk mee besloot te scheiden. Hiervoor had hij ook een relatie met Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow. Nu is hij vader van 6 kinderen 3 kinderen van hun zelf en 3 kinderen geadopteerd. Als acteur en vader verdient hij de vijfde plaats.

4. Hugh Jackman

Huge Jackman is geboren op 12 oktober 1968 in Australie, hij is acteur en filmproducent tot hedens. Hij is vooral bekend uit de film X-men als Wolverine. Hij is getrouwd met Deborra-Lee Furness samen hebben ze 3 kinderen 2 van hen zijn geadopteerd. Als jongste van een gezin met 5 kinderen staat Huge Jackman op nummer 4 van de mooiste mannen ter wereld.

3. Orlando Bloom

Orlando Bloom is geboren op 13 janurai 1977 in Engeland, hij is bekend geworden doordat hij tijdens zijn opleiding af en toe kleine filmrolletjes. Hij is vooral bekend geworden door de rol als Legolas in The Lord of the Rings (triologie). Hij is nu vooral bekend geworden door de rol van Will Turner in Pirates of the Carabbean. Hij trouwde met Miranda Kerr en ze kregen op 7 janurari 2011 een zoontje. Hij staat verdiend op de derde plaats.

2. George Clooney

George Clooney is geboren op 6 mei 1961 in de Verenigde Staten, hij is bekend als Amerikaanse acteur, maar is ook regisseur, scenarist en producent. Op school was hij een goede honkbalspeler, maar hij was niet goed genoeg. Hij heeft vele relaties gehad onder andere met; Talia Balsem, waar hij op 15 december 1989 mee trouwde en waar hij mee scheidde in september 1993. Hij had ook een relatie met Lisa Snowdon met Sarah Larson had hij ook een relatie, maar sinds 2009 heeft hij een relatie met actrice en model Elisabetta Canalis tot hedens. De oudste van de 5 mooiste mannen maar nog steeds een aantrekkelijke man en daarom staat George Clooney op de nummer 2 van de 5 mooiste mannen.

1. Johnny Depp

Johnny Depp is geboren op 9 juni 1963 in de Verenigde Staten, hij staat vooral door zijn rol als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Carribean. Johnny Depp is door Nicolas Cage ondekt. De visagiste Lori Anne Allison waar hij mee trouwde in het jaar 1983 hun huwelijk duurde 2 jaar. Lori stelde Johnny voor aan Nicolas Cage en hij vond dat acteren wel iets voor Johnny was. Zo begon zijn carriere als acteur. Voor Johnny Depp de welverdiende eerste plaats.