bomberjack

Het bomber jack is toch wel dé trend van 2016. Op het moment loopt iedereen rond met een gaaf bomber jack en de mensen die er nog geen hebben willen er natuurlijk nog graag eentje vinden. Maar waar kun je nou een leuk bomber jack vinden voor de laagste prijs? En wat zijn nou de leukste trends op het gebied van bomber jacks. Wil jij graag een bomber jack maar wil je nog wat inspiratie op doen of weet je gewoon niet waar je ze moet kopen? Lees dan verder!

De trends van het moment

Wie de mode volgt weet dat het bomber jack op het moment weer helemaal hot is. Op zich is een bomber jack een trend die nooit echt uit de mode gaat maar na een tijdje wat minder bomber jacks in de collecties van bekende en grote merken te hebben gezien zijn ze nu weer overal te koop. Een bomber jack is een erg leuk model jas dat je zowel in zomer- als wintervariant hebt. In de winter zijn er dikkere gewatteerde bomber jacks en voor de lente en zomer zijn er dunnere varianten. Ieder seizoen wordt het bomber jack weer opnieuw gemaakt in de hipste kleuren van het moment en in combinatie met andere leuke trends. Wat je tegenwoordig veel ziet zijn de kleuren zwart, grijs bordeaux rood, legergroen en pasteltinten als baby blauw en licht roze. Naast de kleuren die de aankomende seizoenen hip zijn, zijn er ook nog wat andere leuke trends die je veel ziet terugkomen bij de mooie bomber jacks. Wat dacht je van buttons en patches, je ziet ze weer overal en ook op deze fijne jassen. Daarnaast zie je ook veel varianten met een leuke tekst op de achterkant of met een leuke bedrukking. Bomber jacks zijn er in allerlei kleuren en opdrukken. Maar wat je ook vaak ziet is de oversized look, een jas die net iets te ruim zit wat een jongensachtige look creëert. Ook een bomber jack kun je in een maat groter nemen dan normaal om deze stoere look te creëren.

Bomber jack uitverkoop

Dus ben je al overgehaald en wil je ook erg graag een gaaf bomber jack? Er is zo veel keuze en waar kun je nou een duidelijk overzicht hebben? Waar vind je deze fijne jassen nou het goedkoopst en met hoge kortingen? Kijk goed want het is altijd wel ergens uitverkoop. Shop nu dus ook gewoon in de bomber jack uitverkoop! Voor je het weet loop jij ook rond in zo’n te gekke jas, wie wil dat nou niet?