blog placeholder

Geïnspireerd door sex in the city:
Van de week heb ik de tweede Sex in the city film gezien op televisie. In deze film gaan de vier vriendinnen naar Abu Dhabi. Op het eind van de film raken ze in de problemen door het oneerbare gedrag van de altijd geile Samantha. Deze veroorzaakt een complete volkswoede en de vier vrouwen moeten rennen voor hun leven achtervolgt door een grote groep woedende mannen. Net als het hopeloos begint te worden wenken twee vrouwen in boerka hen om hen te volgen. Ze vluchten achter de vrouwen aan een traditionele winkel in en glippen net op tijd tussen de zware gordijnen achterin de winkel door waarmee ze ontsnappen aan een zekere lynchpartij. Ze zijn in een grote kamer terechtgekomen met 6 vrouwen in boerka. Ze worden gastvrij onthaalt en na een tijdje voelen ze zich helemaal op hun gemak. Dan wordt het tijd om weg te gaan anders missen ze hun vliegtuig, maar hoe?? De Arabische vrouwen hebben de oplossing, doe net als wij zeggen ze. Hoe bedoelen jullie vraagt Samantha. Dan trekken de Arabische vrouwen een voor een hun boerka uit en blijkt dat ze daaronder hele dure sexy jurkjes dragen. Dit bracht mij op een idee, zijn vrouwen nu altijd mooier zonde boerka of niet. Ik besloot de proef op de som te nemen.

Boerka versus bikini

Mooier met boerka:

De eerste vrouw waar ik de vergelijking boerka versus bikini mee deed bleek met boerka aantrekkelijker te zijn dan zonder boerka. Met boerka zie je alleen haar vriendelijke aantrekkelijke glimlach en verbeeld je je een goedgevormde vrouw met stevige borsten en mooie welvende heupen. In bikini blijkt dit een beetje tegen te vallen. Ze heeft nauwelijks borsten en haar figuur is verder heel gewoon.

Boerka versus bikini

Mooier met bikini:
Bij de tweede vrouw is bij de vergelijking boerka versus bikini wat minder eenvoudig vast te stellen of ze nou mooier is met boerka of met bikini. Haar hoofd is met boerka mooier omdat dan haar nepperige geblondeerde haar niet zichtbaar is. Haar lichaam daarentegen doet het met de bikini veel beter omdat met de boerka haar grote borsten en mooie heupen helemaal niet te in te schatten zijn.

Boerka versus bikini

Mooier met boerka:
De derde vrouw is absoluut veel aantrekkelijker met een boerka want met een bikini is zij wel heel erg magertjes en haar haar is ook wat armetierig. Met de boerka oogt zij echter als een zwierige goed geproportioneerde dame.

Boerka versus bikini

Mooier met boerka:
De laatste vrouw valt absoluut het meest tegen met bikini. Met een boerka zie je alleen haar fijne gelaatstrekken en verbeeld je je een goed gevormd lichaam. Met bikini wordt het echter een wat gewone vrouw met wat ingevallen borstjes.

Boerka versus bikini

Conclusie:
Uit dit onderzoekje blijkt dat in veel gevallen een boerka aantrekkelijker dan een bikini. Als je daarbij ook nog in acht neemt dat de vier bovenstaande vrouwen welbeschouwd alle vier nog een goed figuurtje hebben voor een bikini kun je je wel voorstellen dat bij vrouwen met een minder voordelig bikini figuur een boerka zeker beter staat.