blog placeholder

Ziggo Dome vanuit de lucht

Iedere wereldberoemde artiest die Nederland aandoet treedt op in de Ziggo Dome. Ten eerste vanwege het grote aantal personen, 17.000 in totaal, die er per concert in kunnen en in de tweede plaats vanwege de goede akoestiek die de zaal van de Ziggo Dome heeft waardoor de muziek goed tot zijn recht komt. Hoewel de Ziggo Dome speciaal is ontworpen voor het ten gehore brengen van versterkte muziek vinden er ook tal van andere activiteiten plaats. De Ziggo Dome is namelijk multi-inzetbaar want hij kan met minimale aanpassingen ook geschikt gemaakt worden voor tenniswedstrijden, een olympisch zwembad of een ijsbaan.

Bereikbaarheid van de Ziggo Dome

Het adres van de Ziggo Dome is De Passage 100, 1101AX. Amsterdam. De makkelijkste manier om naar de Ziggo Dome te gaan is met de trein of met de metro, je stapt dan uit op station Bijlmer ArenA, Amsterdam dat op een kleine 10 minuten lopen van de Ziggo Dom af ligt. De Ziggo Dome lijkt met de auto goed bereikbaar maar dit valt tegen. Je kunt namelijk met de auto aan alle kanten om de Ziggo Doom heenrijden maar je kunt er nergens parkeren. Je zult als je met de auto bent dus gebruik moeten maken van een parkeergarage of een parkeerterrein in de buurt. Ook als je gebracht en gehaald wordt kun je niet naast de Ziggo Dome uitstappen. Voor wegbrengen en halen van bezoekers van de Ziggo Dome is er een speciale plek waar je je passagiers gratis kunt afzetten en voor een euro kort kunt parkeren om ze weer op te halen. Hoe dit moet kun je hier lezen: ziggodome- wegbrengen-Ophalen.pdf. Alleen mensen die minder validen wegbrengen kunnen deze gratis vlak bij de ingang van de Ziggo Dome afzetten en ook weer gratis vlak bij de ingang van de Ziggo Dome ophalen. Hoe dit moet kun je hier lezen: ziggodome Wegbrengen-Ophalen_Minder Validen.pdf

Kun je gratis parkeren bij de Ziggo Dome?

Met de auto kun je het, als er evenementen zijn in of nabij de Ziggo Dome, helemaal vergeten om binnen een straal van een kilometer van de Ziggo Dome ergens gratis te kunnen parkeren. Overal waar je ook maar denkt terecht te kunnen staan verkeersregelaars en verkeersagenten. De enige manier om gratis dicht bij de Ziggo Dome te parkeren is als je met de fiets bent. Als je met de fiets van de noord, de oost of de zuidkant naar de Ziggo Dome fietst vind je altijd wel ergens een plekje waar je je fiets kunt parkeren. Vergeet niet om je fiets met een stevige ketting aan een boom of stevig hekwerk vast te zetten anders kon je wel eens lopend naar huis terug moeten.