blog placeholder

maruti-eeco-1_thumb
Maruti is een van India’s grootste autofabrikanten en maakt een aantal van de beste en zeer populaire personenauto’s. Maruti staat bekend om zijn brede dealernetwerk en after sales ondersteuning. Het  bedrijf is een bekende naam in het land en wordt op grote schaal gewaardeerd door het stellen van de industrie norm voor hun producten en het verbeteren en helpen van de groei van de Indiase automarkt. Vandaag bekijken we de Maruti Eeco een personenbusje dat ook kan dienen als bestelwagen.

maruti-eeco-2_thumb

Interieur – ontwerp, ruimte en functies:

Maruti Eeco is een fantastische nieuwe MPV bestelwagen van de Maruti fabriek en biedt veel interessante functies. De Maruti Eeco is zeer ruim en biedt voldoende ruimte in de auto. De kwaliteit van het  Maruti Eeco interieur is bevredigend en is een upgrade van de Maruti Omni. De Maruti Eeco heeft zeer comfortabele stoelen voor de bestuurder en alle passagiers en de grootste ramen in het midden van het busje geven een zeer ruim gevoel wanneer ze open zijn. De Maruti Eeco is uitgerust met airconditioning en heeft veel ruimte voor alles wat je wilt vervoeren.

Motor – prestaties, vermogen, koppel, brandstofverbruik, souplesse:

De Maruti Eeco wordt geleverd met een 1.2 liter benzinemotor die een maximaal vermogen van 73 pk bij 6.000 tpm en een maximum koppel van 101 Nm bij 3.000 tpm levert. De motor drijft de auto erg goed aan en zorgt voor zeer goede rijeigenschappen. De Maruti Eeco is ook verkrijgbaar in een CNG-variant die dezelfde 1.2 liter BS IV benzinemotor deelt. In de CNG-rijmodus produceert hij 63 pk bij 6.000 tpm en een maximum koppel van 83 NM bij 3000 RPM. De motor wordt geleverd met i-GPI bio-brandstof technologie die zorgt voor een grotere brandstofefficiëntie en een hoger veiligheidsniveau. De benzine variant heeft volgens de officiële instanties een brandstofverbruik van 15,1 km/l.

maruti-eeco-3_thumb

Vering – rijden, comfort en rijgedrag:

De Maruti Eeco heeft goede rijeigenschappen voor een MPV van zijn grootte en wordt geleverd met een hoge bodemvrijheid, maar de Maruti Eeco slaagt erin om zeer stabiel blijven en biedt veel comfort aan haar passagiers. Maruti heeft er veel aan gedaan om het lawaai- en de trillingsniveaus goed onder controle te houden, maar ondanks dat nemen deze toe bij hogere snelheden. De algehele afwerking  is goed en zorgt voor makkelijk navigeren in het verkeer en voor een comfortabel rijgedrag. Maruti heeft goed werk gedaan met de tuning van deze auto, zodat het overhellen tot een minimum is beperkt, wat de veiligheid van de auto ten goede komt. De Maruti Eeco is voorzien van krachtige remmen zodat hij bij hard remmen bij hogere snelheden goed gepositioneerd blijft en snel stopt.

Waar voor je geld – advies prijs, standaard functies:

Maruti heeft een geweldige job gedaan met de veelheid aan opties in hun MPV Maruti Eeco. Het brengt betaalbaar reizen naar verschillende mensen en de CNG mogelijkheid is een betaalbare optie  voor prijsbewuste kopers. De Maruti Eeco is met een vanaf prijs van ongeveer 4500 euro voor de benzine-variant heel gunstig geprijsd.